t0704 Опубліковано: 14 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2017 И пока все с нетерпением ждем чернослив, расскажите - как хранить чернослив, сразу все косточки удалять, перед удалением косточек, пропариваем? Во общем интересует ликбез по хранению чернослива. у меня хранится на балконе, по надобности замачиваю (в теплой воде - не кипяток) и удаляю косточки тоже послушаю кто как хранит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 14 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2017 тоже послушаю кто как хранит Я всю сушку давно (с 2011 года, когда вопрос стал ребром) храню только в герметичных пластиковых вёдрах по 5л для солений. Причины — моль, тара дешёвая и хорошо штабелируется. Всё, что тоньше — моль прогрызает и портит содержимое, а стеклобанок — не напасёшься (у меня в мешках осталось только порядка 30-35 ведёр из 140 или 150, которые я закупил). 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 14 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2017 Я всю сушку давно (с 2011 года, когда вопрос стал ребром) храню только в герметичных пластиковых вёдрах по 5л для солений. Причины — моль, тара дешёвая и хорошо штабелируется. Всё, что тоньше — моль прогрызает и портит содержимое, а стеклобанок — не напасёшься (у меня в мешках осталось только порядка 30-35 ведёр из 140 или 150, которые я закупил). Вы сушите без косточек? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 14 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2017 (змінено) Вы сушите без косточек? Я сливу вообще больше не сушу по ряду причин. Потому сейчас битва за урожай (а сливы в этом году ну очень много: работа, слива, в перерывах — поспать) у меня заключается в бесконечных закрутках варенья и компота (морозилки ещё раньше были забиты мелкой сливой на ткемали). Уже все банки выгреб из всех заначек и нычек, а под компот вообще пришлось покупать, т.к. тары большого объёма у меня мало. ЗЫ Nobel, прошу прощения за флуд. Змінено 14 вересня 2017 користувачем AndyAntonov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 14 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2017 И пока все с нетерпением ждем чернослив, расскажите - как хранить чернослив, Я хранила свой в банках в холодильнике. Посмотрите поиском в теме сообщения Nobel, он давал несколько раз свои рекомендации по хранению и употреблению. Например Для еды я его мыла и заливала горячей водой на некоторое время....кушали просто так с удовольствием. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 14 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2017 Татьяна 1973, вот сообщения: раз, два, три, четыре. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Palia73 Опубліковано: 14 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2017 10 кг закажу в очередной раз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex.E39 Опубліковано: 16 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2017 И я в очередной раз 10 кг закажу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Communica Опубліковано: 17 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2017 Ну и мне тоже 10 кило еще раз))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2017 поки мама залишилсь на варті сушок, а я повинен відлучитися на роботу...привіз частину чорносливу..для відправки зараз усім повідписую в ПП самий свіжий чорнослив...тільки з пічок) так як не встигаємо все висушити, прийшлося 3тони чорносливу здати свіжим ((( ну і тони 3 таки пропаде на деревах..не освоємо ( ще є пізніші сорти, які будемо досушувати..ну і якщо погода буде сприятлива та шпаки не обїдять 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Р Опубліковано: 18 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2017 Перерахував за 20 кг. Реквізити в ЛС. Дякую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2017 Перші посилки відправив. № декларацій скинув в ПП. Кому не відправив, відправлю завтра/післязавтра (просто Делівері до 18,00...дуже не зручний графік) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
li_sa Опубліковано: 19 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2017 заказываю 5 кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
li_sa Опубліковано: 20 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2017 перерахувала за 5 кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 20 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2017 Возьму 10 кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cruizer Опубліковано: 21 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 Чорносливку отримали. Чудово смакує. Дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 Чергові посилки відправлені. Завтра ще одну відправляю..і на 2 неділі заступаю на "вахту"..досушувати чорнослив + горіхи (яких у мене понад 40 дорослих дерев), а також яблука і заготівля дров Замовлення, хто бажає, залишайте. Відправлення чорносливу буде після 15 жовтня. Всім дякую. Всім смачного. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 21 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 Где заказ оставлять? Здесь или в личку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 21 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 Завтра ще одну відправляю..і на 2 неділі заступаю на "вахту"..досушувати чорнослив + горіхи (яких у мене понад 40 дорослих дерев), а також яблука і заготівля дров Замовлення, хто бажає, залишайте. Відправлення чорносливу буде після 15 жовтня. Всім дякую. Всім смачного. А сушеные яблоки тоже будут на продажу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 Natali1962 можна і в темі, можна в ПП час від часу буду перевіряти. Як не буду довше в темі..значить в селі пропв моб інет Добавлено через 46 секунд irishka Яблука не сушу, то тільки на зберігання і на здачу на сік 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NataliiaS Опубліковано: 21 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 Дякую за чорнослив! Чудово смакує! А горішки теж будуть? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 А горішки теж будуть? так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 21 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 горішки грецькі чи фундук? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 22 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2017 грецькі фундук є..але лише для себе, ну дуже я його полюбляю )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 22 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2017 грецькі фундук є..але лише для себе, ну дуже я його полюбляю )) не ви один якщо будуть залишки, чи кущів стане більше, то купували б 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз