Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Чорнослив, гарбузові зернята, горіхи, сушені гриби

Nobel

Рекомендовані повідомлення

И пока все с нетерпением ждем чернослив,

расскажите - как хранить чернослив,

сразу все косточки удалять,

перед удалением косточек, пропариваем?

Во общем интересует ликбез по хранению чернослива.

 

у меня хранится на балконе, по надобности замачиваю (в теплой воде - не кипяток) и удаляю косточки

 

тоже послушаю кто как хранит

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

тоже послушаю кто как хранит

Я всю сушку давно (с 2011 года, когда вопрос стал ребром) храню только в герметичных пластиковых вёдрах по 5л для солений. Причины — моль, тара дешёвая и хорошо штабелируется. Всё, что тоньше — моль прогрызает и портит содержимое, а стеклобанок — не напасёшься (у меня в мешках осталось только порядка 30-35 ведёр из 140 или 150, которые я закупил).

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я всю сушку давно (с 2011 года, когда вопрос стал ребром) храню только в герметичных пластиковых вёдрах по 5л для солений. Причины — моль, тара дешёвая и хорошо штабелируется. Всё, что тоньше — моль прогрызает и портит содержимое, а стеклобанок — не напасёшься (у меня в мешках осталось только порядка 30-35 ведёр из 140 или 150, которые я закупил).

 

 

Вы сушите без косточек?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вы сушите без косточек?

Я сливу вообще больше не сушу по ряду причин. Потому сейчас битва за урожай (а сливы в этом году ну очень много: работа, слива, в перерывах — поспать) у меня заключается в бесконечных закрутках варенья и компота (морозилки ещё раньше были забиты мелкой сливой на ткемали). Уже все банки выгреб из всех заначек и нычек, а под компот вообще пришлось покупать, т.к. тары большого объёма у меня мало.

ЗЫ Nobel, прошу прощения за флуд.

Змінено користувачем AndyAntonov
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

И пока все с нетерпением ждем чернослив,

расскажите - как хранить чернослив,

Я хранила свой в банках в холодильнике.

Посмотрите поиском в теме сообщения Nobel, он давал несколько раз свои рекомендации по хранению и употреблению. Например

Для еды я его мыла и заливала горячей водой на некоторое время....кушали просто так с удовольствием.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

поки мама залишилсь на варті сушок, а я повинен відлучитися на роботу...привіз частину чорносливу..для відправки

 

IMG_20170917_192706_500.jpgi.gif

 

 

зараз усім повідписую в ПП

 

самий свіжий чорнослив...тільки з пічок)

 

так як не встигаємо все висушити, прийшлося 3тони чорносливу здати свіжим ((( ну і тони 3 таки пропаде на деревах..не освоємо (

 

ще є пізніші сорти, які будемо досушувати..ну і якщо погода буде сприятлива та шпаки не обїдять

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Перші посилки відправив. № декларацій скинув в ПП. Кому не відправив, відправлю завтра/післязавтра (просто Делівері до 18,00...дуже не зручний графік)

 

IMG_20170919_170802_500.jpgi.gif

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Чергові посилки відправлені.

 

IMG_20170920_225057_500.jpgi.gif

 

 

 

Завтра ще одну відправляю..і на 2 неділі заступаю на "вахту"..досушувати чорнослив + горіхи (яких у мене понад 40 дорослих дерев), а також яблука і заготівля дров

 

Замовлення, хто бажає, залишайте. Відправлення чорносливу буде після 15 жовтня.

 

Всім дякую. Всім смачного.

  • Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Завтра ще одну відправляю..і на 2 неділі заступаю на "вахту"..досушувати чорнослив + горіхи (яких у мене понад 40 дорослих дерев), а також яблука і заготівля дров

 

Замовлення, хто бажає, залишайте. Відправлення чорносливу буде після 15 жовтня.

 

Всім дякую. Всім смачного.

А сушеные яблоки тоже будут на продажу?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Natali1962

 

можна і в темі, можна в ПП

 

час від часу буду перевіряти. Як не буду довше в темі..значить в селі пропв моб інет :(

 

Добавлено через 46 секунд

irishka

Яблука не сушу, то тільки на зберігання і на здачу на сік

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

грецькі

 

фундук є..але лише для себе, ну дуже я його полюбляю ))

 

не ви один :) якщо будуть залишки, чи кущів стане більше, то купували б

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...