Spiraea Опубліковано: 17 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2017 Получила посылочку , спасибо. Таки Деливери рулит ! За посылку 10 кг заплатила 25грн. В прошлом году за такой же вес Новой почте отдала более 50грн. В этом, говорят, ещё дороже. Темка закончилась, но, может , кому информация пригодится . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homeowner Опубліковано: 20 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2017 Костя, так не можна! Треба попереджати. не можу відірватись... дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 23 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2017 Посылку получил, спасибо! Чернослив - очень вкусный! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 15 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2017 Эх,....а мне никто не отписался, хотя заявку ТС в личку оставляла и тут в теме писала Осталась я в этом году без сливок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2017 Сушка слив йде повним ходом.... 3 "реактори"..сумарна потужність - 450л чорносливу. Споживання дров - в добу (при 12-14годинному циклі горіння) біля 0,2-0,3куба Сливки будуть в Тернополі після 15 жовтня... Хто бажає..замовляємо свіжий, ароматний чорнослив 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
1student1 Опубліковано: 4 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2017 Записуюсь ! Яка вартість буде ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 4 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2017 я тоже возьму 8 кг. Цену огласите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2017 Ціна..як і була - 35грн/кг Список завів..записую всіх бажаючих..потім, як сливки будуть в Тернополі, всім відпишу в ПП 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homeowner Опубліковано: 5 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2017 10 кг візьму із задоволенням 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cruizer Опубліковано: 5 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2017 Доброго дня. Запишіть, будь-ласка, до бажаючих - 8 кг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: 5 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2017 Возьму и я на пробу 5кг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 5 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2017 Будь ласка, 5 кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 5 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2017 Записываюсь на 5кг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 5 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2017 И мне 5кг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 5 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2017 10 кг тоже хочу взять! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NataliiaS Опубліковано: 6 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2017 Возьму и я на пробу 5кг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Р Опубліковано: 6 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2017 І знову 20 КГ!!! Чекаю на реквізити!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmi3yk Опубліковано: 6 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2017 Возьму 6 кг , скиньте реквизиты 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cheh27 Опубліковано: 6 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2017 Запишіть і на мене 10 кг, будь ласка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2017 Як тільки будуть сливки в Тернополі...всі відпишу в ПП... Хто минулі роки брав, той вкурсі..хто новий...розпишу що і як в ПП. А поки сушка...сушка... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitass Опубліковано: 11 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2017 Запишусь, 5 кг на пробу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 11 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2017 10 кг и мне пожалуйста 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t0704 Опубліковано: 14 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2017 і мене запишіть - 3 кг -дуже сподобались в минулому році Добавлено через 3 минуты ще + 5 в інший пакет..дякую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 14 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2017 И пока все с нетерпением ждем чернослив, расскажите - как хранить чернослив, сразу все косточки удалять, перед удалением косточек, пропариваем? Во общем интересует ликбез по хранению чернослива. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 14 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2017 3 "реактори"..сумарна потужність - 450л чорносливу. Споживання дров - в добу (при 12-14годинному циклі горіння) біля 0,2-0,3куба Ох, ё… Мне, с моими двумя сушками на полтора ведра загрузки, такой размах и не снился. Уважуха! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз