вОВА Опубліковано: 8 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2017 И мне 10 кг чернослива. Можно номер карты, и куда писать адрес доставки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 9 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 9 січня 2017 Посилки помалу відправляються.... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KRA Опубліковано: 10 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2017 Спробували чорнослив. Дуже смачний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 10 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 10 січня 2017 ще посилки залишилось 80кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 10 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2017 Спробували чорнослив. Дуже смачний. А косточка, хорошо отделяется? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Проблема Опубліковано: 10 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2017 Я обязательно завтра оплачу за 6кг,забронируйте,пожалуйста. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Проблема Опубліковано: 11 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2017 Я обязательно завтра оплачу за 6кг,забронируйте,пожалуйста. Оплатила утром 180 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jennynikol Опубліковано: 11 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2017 Уже попробовали чернослив, ну очень вкусно! Спасибо большое! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 11 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 січня 2017 відпишіть в ПП хто сьогодні в 16,38 перекинув 150грн...без підпису..бо завтра зранку маю 4 посилки до відправлення...щоб і Вашу відправити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dst2000 Опубліковано: 12 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2017 Какая актуальная цена? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 12 січня 2017 30грн / кг залишилось 50кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Проблема Опубліковано: 13 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2017 Спасибо,чернослив получила. Очень сладкий,видно что сушился спелим. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 13 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2017 просто його цього року було дуже мало....фактично з 200 дерев вдалося насушити тільки мізер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willya Опубліковано: 14 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2017 опа, а как же наш заказ ? давайте данные куда платить за наши 5 кг. Он прикопченый или просто высушен ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Проблема Опубліковано: 15 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2017 Чернослив скорее копчен. Он мокроватый,косточка хорошо отделяется, сладкий. Вот думаю,как лучше сохранить....Засыпала в 5-ти л пластиковый бутыль и на балкон. Сохранится ли так? Особенно, когда потеплеет.Все же ...не сухой,а " жирненький" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 15 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2017 Я прошлогодний засыпала после получения в сухие бутли 3л и закрывала пластиковыми крышками. Хранила в сарае на полке. Спокойно простоял зиму, лето и опять зиму. Ни сырости , ни плесени не обнаружилось. До сих пор стоит одна литровая баночка, заначка на всякий пожарный. С урожая этого года ещё не получила, посмотрим..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lenulya1969 Опубліковано: 15 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2017 Дякую за сливки. Дуже смачні! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2017 Ці більш спіліші. Тому б радив частину заморозити (перед тим відварити, відділити кісточки) а частину зберігати в банках в прохолодному приміщенні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 16 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2017 Я бы взял 5 кг. Дайте реквизиты для оплаты! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Р Опубліковано: 16 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2017 20 КГ!!! Чекаю на реквізити!!! Добавлено через 2 минуты На ту ж карту? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Р Опубліковано: 16 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2017 Гроші надіслав. Дякую наперед 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 16 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 січня 2017 Йду фасувати ) Добавлено через 1 час 5 минут Залишилось 15кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 2017 залишилось 3кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homeowner Опубліковано: 17 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2017 подивіться особисті повідомлення, будь ласка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 2017 Всі сливки продані. Всім дякую Бажаю всім міцного здоровя, миру, злагоди і благополуччя, щоб Ви мали за що купувати, а я - що продавати... До наступного врожаю 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз