Имбирное печенье Опубліковано: 5 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2016 Я, бы тоже взяла, 10 кг венгерки... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nata1964 Опубліковано: 5 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2016 И я закажу 10 кг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 9 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2016 помаленьку батьки сушать чорнослив.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
1student1 Опубліковано: 9 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2016 я також би взяв трохи Яка ціна планується ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 9 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2016 думаю та сама, що була....ну хіба за місяць вже буде така гіперінфляція...що будемо всі отримувати по 20 000грн ) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Veron- Опубліковано: 26 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2016 Добрый день! В этом году что-то насушили? Можно заказы делать? Очень понравилась прошлогодняя слива!!!) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 26 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2016 доброго дня..є трішки, але ще з села не забирав, ніяк не виберусь (до села 200км) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igorias Опубліковано: 26 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2016 Доброї ночі, 3 кг на Львів відправите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Р Опубліковано: 27 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2016 доброго дня..є трішки, але ще з села не забирав, ніяк не виберусь (до села 200км) То як там, вибрались з села? Бо вже зо дві жмені залишлось з минулого врожаю, а купив би кіл з 15-20... В залежності від ціни, певно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2016 та ще не привіз )) ціна буде 30-35 грн 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Veron- Опубліковано: 28 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 Спасибо! Тогда ждем !) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Проблема Опубліковано: 28 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 Ой,я тоже запишусь в очередь на 3 кг. Можно? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
1student1 Опубліковано: 31 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2016 і мене запишіть на 5 кг. Дякую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
homeservice Опубліковано: 2 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2016 И мне 2 кг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Palia73 Опубліковано: 2 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2016 10 кг возьму. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 2 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2016 Нобель! Отрывайся от супружеского ложа и иди продавай чернослив! 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 3 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2016 а без косточек есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jennynikol Опубліковано: 3 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2016 И мне 10 кг. венгерки (если можно) Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 3 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2016 Уж вечер близится, а Нобеля все нет:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 3 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2016 Если после всех заказов еще 10-15 кг наберется, то и мне, пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 3 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2016 Отрывайся от супружеского ложа и иди продавай чернослив! просто я зараз на роботі + інша робота...мотаюсь по Зах. Україні. В село попаду і заберу сливки...але пізніше. Всі замовлення записав. Добавлено через 1 минуту а без косточек есть? неа (( Если после всех заказов еще 10-15 кг наберется, то и мне, пожалуйста. будуть...є 5 повних мішків И мне 10 кг. венгерки (если можно) Спасибо! венгерки всі обмерзли, лише прості сливки ((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jennynikol Опубліковано: 3 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2016 венгерки всі обмерзли, лише прості сливки ((( Значит, простых сливок Спасибо! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Veron- Опубліковано: 4 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2016 И мне 10кг.! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StirltiZ Опубліковано: 4 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2016 Мені теж 5кг не завадить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willya Опубліковано: 6 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2016 И мне 5 кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз