Ilonka Опубліковано: 10 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2015 И я возьму 5 кг. См. личку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 14 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2015 Чернослив отличный! Спасибо! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 14 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2015 Получили, лопаем уже ))) Спасибо, очень вкусный чернослив! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Palia73 Опубліковано: 14 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2015 Хочу поблагодарить ТС за чернослив. Тушили мясо, делали компот с сушкой.Все обалденно вкусное. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2015 (змінено) Нобель, мене пока 11 кг надо. Вечером напишу в личку реквизиты и возможно еще дополню заказ. У нас тут кооперация маленькая нарисовывается Если кому надо еще на Киев - пишите в личку до вечера. Я могу передать на м. Выдубичи, Голосеевская, Демеевская. Хочу дописать, что передача на Голосеевской, Демеевской возможна в субботу в конкретно оговоренное время. Т.е. все приехали и забрали. А на м. Выдубичи только с утра в 8.00, но в любой будний день. Змінено 14 листопада 2015 користувачем Lioness_le Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miss_amp Опубліковано: 14 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2015 Если кому надо еще на Киев мне надо написала в ЛС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2015 Всё. Заказ сделан. Кооперация закрыта Мисс амп, Вам заказала. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2015 Чорносливу ще є багато. Хто бажає ..в ПП... Але я зараз у відрядженні, за 10-12 днів буду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 18 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2015 Чернослив приехал. Спасибо. Ароматный, вкусный и мясистый. Как писали ранее - мелкий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miss_amp Опубліковано: 11 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2015 Бросила несколько ягодок в вишнево-смородиновый спотыкач - смакота!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 11 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2015 Я в Тернополі...відправка на наступний день оплати... Замовляєм до свят 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homs Опубліковано: 14 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2015 Я в Тернополі...відправка на наступний день оплати... Замовляєм до свят Возьму 10 кг, координаты в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kostjantyn Опубліковано: 14 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2015 .....Замовляєм до свят Возьму 12 кг, реквизиты в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lazyrit Опубліковано: 14 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2015 Я в Тернополі...відправка на наступний день оплати... Замовляєм до свят Здравствуйте! С удовольствием возьму 5кг. Сможете отправить в Киев Интаймом? Если есть желающие в Киеве присоединяйтесь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 14 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2015 Відправляю Нова пошта, Ін-тайм, Укрпошта... Делвівері...да..дешево..але від мене за 9км...і ще й дорога ніяка...тому хіба пару посилок або велика посилка... Ін-тайм..ціна менша за Нову пошту..но не всім зручно отримувати..мало відділень... Укрпошта..є кругом...оплата за доставку на перед...мінуси - вскривають посилку при відправці і перелопачують кожен пакет з чорносливом Нова пошта - вигідно від 11-14кгю..при такій вазі різниця з тим же Ін-таймом до Києва всього 15-17грн...не думаю, що аж так суттєво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 15 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2015 Здравствуйте! С удовольствием возьму 5кг. Сможете отправить в Киев Интаймом? Если есть желающие в Киеве присоединяйтесь. А на какое отделение Вам удобно? Я бы присоединилась, если рядом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lazyrit Опубліковано: 17 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2015 Здравствуйте, Константин! Чернослив получили, большое спасибо, вкуснятина! И отдельное спасибо за саженцы клубники, уже этим летом собрали первый урожай! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 Ін-таймом вже не варто відправляти..ціна майже як НП (( 10кг до Києва 50грн... Тому або НП або Делівері (якщо від 10кг) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 21 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 Добрый день! Хочу заказать ещё раз 12 кг. Как условия ваши ( цена, карточка) , не изменились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homs Опубліковано: 21 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 Чернослив получил, спасибо! 10 кг до Киеве Деливери вышло 22 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 Делівері таки зараз саме дешевше виходить...особливо від 5кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex.E39 Опубліковано: 22 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2015 Я в Тернополі...відправка на наступний день оплати... Замовляєм до свят Добрый день. Хочу заказать 10 кг в Киев, через Деливери. Можно реквизиты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Communica Опубліковано: 22 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2015 Лучше поздно, чем никогда :roll: Благодарю за полезную витаминную вкусняшку! Едим, пьем компоты. Всем рекомендую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ntv70 Опубліковано: 22 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2015 А не можна 5 кг на Київ ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 25 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2015 (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз