voglya Опубліковано: 29 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2015 все всім відправлю..чи по 3кг чи по 20 мені особливої різниці немає... за тиждень +/- пару днів буду на місці і зі всіма звяжусь для уточнення Не обязательно 10 кг брать? можно 3 кг? Деливери отправляете? или только новая почта? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 30 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2015 voglya можна і 3 кг... Делівері..ну хіба буде пару замовлень на цю службу..бо їхати аж в промзону через все місто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 30 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2015 voglya можна і 3 кг... Делівері..ну хіба буде пару замовлень на цю службу..бо їхати аж в промзону через все місто Я и на новую почту согласна! Заказ в личку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 30 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2015 Заказ в личку? так, в неділю обговоримо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 1 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2015 Так, я в Тернополі. Чорнослив в Тернополі. В середу всім масово розсилаю посилки. Всім, хто мені писав - вроді відписав. кого ще цікавть - пишіть в ПП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2015 Перші посилки відправлено. (ссылка на изображение устарела) П.с. В середині чорнослив в пакетиках по 2 і 1кг....все упаковано в новенькі пакети...не подумайте, що насипом насипано в ящики ;) ТАк, для довідки. В 3л банку поміщається від 1700-1900г чорносливу (в залежності як насипати ) По доставці. Як виявилося, оптимально брати приміром не 10кг а 14кг, бо доставка і так однакова. А так отримуємо 10кг чорносливу + упаковка і заходимо в тарифну зону від 10-15кг. До Києва від 10-15кг доставка НП 65грн. Різні Делівері і т.д. на 15-20грн дешевше..але самі дивіться, чи вигідно буде територіально їхати за посилкою (ссылка на изображение устарела) п.с. можливо вони не такі підготовлені до продажу, як в Сільпо...але зате солодкі, натуральні і їх ніхто не "мацав" крім мене ДЛя всіх хто купує, але до кінця не знається технології споживання цього продукту..чуть підчитайте...не споживайте не митими і не замоченими хоч на 15-30хв в теплій воді ;) ЗАмочуєте наніч - і маєте чудовий продукт до тортів, печива, кашів і ін. страв 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oksan2006 Опубліковано: 4 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2015 А как лучше хранить чернослив? Весь раздавать жалко... а как хранить такое количество?.. Сп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2015 В мене зберігається в цокольному приміщенні..там +7-+10 Головне в зберіганні більш-менш стабільна температура...без прямих сонячних променів і різких коливань а також нормальна вологість. Можна і в банках скляних тримати, але простіше трапяний мішочок і в кладовку де прохолодно і темно При нормальних умовах може зберігатися і 2-3 роки (масово чорнослив не плодоносить кожного року) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2015 ЗАмочуєте наніч - і маєте чудовий продукт до тортів, печива, кашів і ін. страв...тушкованої капусти , телятини я храню в отделении для овощей в холодильнике, но так много у меня еще не был0 пойдет гулять на балкон, там где консервация 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 5 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2015 (змінено) не споживайте не митими і не замоченими хоч на 15-30хв в теплій воді Нобелю, а навіщо замочувати перед споживанням? Він дуже сухий? П.С. Я свій домашній так споживаю, сухий з чаєм, він дуже пластичний виходить, не сухий. Але у мене він без кісточок. Добавлено через 35 минут Замовлення у приватних повідомленнях І ще питання. Сорт сливок? Змінено 5 листопада 2015 користувачем medovik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oksan2006 Опубліковано: 5 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2015 В мене зберігається в цокольному приміщенні..там +7-+10 Головне в зберіганні більш-менш стабільна температура...без прямих сонячних променів і різких коливань а також нормальна вологість. Можна і в банках скляних тримати, але простіше трапяний мішочок і в кладовку де прохолодно і темно При нормальних умовах може зберігатися і 2-3 роки (масово чорнослив не плодоносить кожного року) А можно в погребе? Или в стеклянную банку и ... в погреб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 5 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2015 А можно в погребе? Или в стеклянную банку и ... в погреб? Головне не перестаратися з вологістю..бо відсиріють і можуть запліснявіти. Якщо вже в підвал - то я б в банках скляних тримав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v.ard Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 А 1 кг взять можно? В начале темы писали, что от 10 кг, но потом вроде проскакивало, что есть упакованный по 1 и 2 кг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 Отчитываюсь. Все (10 кг) получил. Упаковано в пакеты по 2 кг. Вес точный. + 5-10 гр. Положительно: вкусный. Минус: мелкий. Орехами напихать сложно. Для еды (кто любит чернослив) очень хорошо. Константин, спасибо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 И я свои 3 кг получил.. на фото моя коробочка с красной полосой сбоку)) вес с походом).. вкусный.. спасибо)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 А копченым пахнет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 А копченым пахнет? пахнет- пахнет получила и уже откушала, просто залила кипятком и через 10 мин на сито...вкусный, не сухой, чистый, косточка хорошо отделяется ...т.к я его люблю в любом виде, то для меня самое то...спасибо 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 Костя, удачных продаж! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aля Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 В Киев 2 кг Интаймом отправите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 В Киев 2 кг Интаймом отправите? так...відписав в ПП Добавлено через 17 минут Хто сьогодні оплатив на карту 10кг в 14,12 відпишіться в ПП, бо прізвище не знайоме з переписок, не знаю кому відправляти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 9 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2015 Получила и я свою посылочку. Настроение поднялось уже на почте, когда несли посылку, вся очередь повернулась, потому как запах....! Вкус тоже порадовал. Никакой приторной, липкой сладости и прогорклости. Тонкая кожица, нежная мякоть и лёгкое подкопченое послевкусие. Семья собралась и за вечер килограмм улетел незаметно, как семечки. Про фаршировку. Запарила , подождала, подсушила, примерно каждый второй плод был начинён орешком и покрыт шоколадом. А каждый первый был съеден просто так! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2015 а мы сделали вкусный десерт а ля начиненный орешком, в креманку слоями чернослив, орехи, чернослив и все залили сметаной с сахаром.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 9 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2015 Возьму и я 10 кг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slaven_33 Опубліковано: 9 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2015 а мы сделали вкусный десерт а ля начиненный орешком, в креманку слоями чернослив, орехи, чернослив и все залили сметаной с сахаром.. Моё любимое совдеповское блюдо детства! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 9 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2015 И мне понравился, спасибо! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз