Музей Опубліковано: 10 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2015 Чи варто купувати духову шафу з функцією СВЧ? СВЧ потрібна лише для розігріву. Ще цікаво про духові шафи з пароваркою. Дякую за поради. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
star_a Опубліковано: 10 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2015 То же интересны отзывы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Androni Gavazzi Опубліковано: 11 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2015 На комби не стоит смотреть даже от BSH (HBC-серии) в первую очередь из-за надежности. Главные недостатки: 1)Надежность (очень часто выходит СВЧ часть и это касается практически всех производителей) 2)Объем (в среднем 46 литров у комби и минимально 53 литров у базовых моделей не считая XXL в 65 л). Индейка уже не поместится. 3)Только в топах кольцевой тен и пиролиз. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 11 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2015 На комби не стоит смотреть даже от BSH (HBC-серии) в первую очередь из-за надежности. Главные недостатки: 1)Надежность (очень часто выходит СВЧ часть и это касается практически всех производителей) 2)Объем (в среднем 46 литров у комби и минимально 53 литров у базовых моделей не считая XXL в 65 л). Индейка уже не поместится. 3)Только в топах кольцевой тен и пиролиз. якщо ТС не заперечує прошу, більш докладніше розповісти за моделі з пароваркою...навантаження , що на дух.шафу звичайну, що на пароварку майже однакове , а мати 2 однакових кухонних девайса не має ніякого сенсу і кухня не гумова 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 11 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2015 Пользуюсь компактным Бошем уже два года. Полет нормальный. Духовка с микроволновкой - та что справа, слева - кофеварка. Я вообще, фанатка Боша - что в бытовой технике, что в садовой. Да, недешево, но оно оправдывает каждую вложенную гривню. Индеек не запекала, утка влазит нормально. Ну и главный резон, конечно тот, о котором написала Ирина - кухня ведь не резиновая 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 11 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2015 Добавлено через 12 минут Є такий варіант на 71л. Але очистка традиційна, тобто не піролізна. Добавлено через 1 минуту оправдывает каждую вложенную гривню Це вже оптимістичніше. Буду шукати далі. Ще такий варіант. Тут є пароварка. Поміряла висуту духової, що я використовую і виявилося, що там лише 34см.:D Значить, 71л мені не так вже й потрібен. Добавлено через 17 минут Духовка с микроволновкой Яка система очистки у Вашій духовій? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 11 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2015 (ссылка устарела) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 11 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2015 Каталитическая система очистки. Я не думаю, что это та опция, которой следует заморачиваться. Мыть всё равно ручками с любой системой очистки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз