Dendnepr Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 2 часа назад, razzil сказал: Зранку 20.9, здався, протопив разок пічку. Випадково пічка опинилася під кондиціонером, хоча на етапі будівництва не планував ні те ні інше. Але і в цьому знайшовся плюс, увімкнений на вентиляцію кондиціонер чудово розганяє тепло. Це тепер основний резервний план опалення на випадок тривалих блекаутів. такое же ведро купил 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 51 хвилину тому, Dendnepr сказав: такое же ведро купил а у мене пельтье-вентилятор не дує взагалі, форма лопастей ідіотська, тупо декор.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 6 минут назад, razzil сказал: а у мене пельтье-вентилятор не дує взагалі, форма лопастей ідіотська, тупо декор.. я подгибал руками. еще подогну. только нужно плоскогубцы изолентой обмотать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 Якось воно і без плоскогубців працює)) бо воно не може не працювати апріорі якщо справне 20231117_132538.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 11 минут назад, irina1969 сказал: Якось воно і без плоскогубців працює)) бо воно не може не працювати апріорі якщо справне Це воно від теплого повітря працює? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 14 хвилин тому, DimaF сказав: Це воно від теплого повітря працює? ні, там елемент Пельтье, який дає напругу коли є різниця температур. 27 хвилин тому, irina1969 сказав: Якось воно і без плоскогубців працює)) бо воно не може не працювати апріорі якщо справне крутитися то воно крутиться, але хочеться щоб ще трохи користі було, типу руху повітря.. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 29 хвилин тому, razzil сказав: ні, там елемент Пельтье, який дає напругу коли є різниця температур. крутитися то воно крутиться, але хочеться щоб ще трохи користі було, типу руху повітря.. А Ви вважаєте я його купувала як кінетичну іграшку? І крутиться і дує куди треба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 5 хвилин тому, irina1969 сказав: А Ви вважаєте я його купувала як кінетичну іграшку? І крутиться і дує куди треба та звідки ж мені знати шо ви купували, я писав що мій не дує.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 18 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2023 скільки зараз в Києві у вас їсть газу+- на добу? і квадратура Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 18 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2023 вопрос к кому ? кто ест ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 11 часов назад, Made in USSR сказал: вопрос к кому ? кто ест ? ко всем кто в Киеве топит газом:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 а в Киеве именно какой то особенный метан ?! Потребление газа на отопление ,очень индивидуально ! Зависит от многих причин и предпочтений и может отличатся очень значительно при одной и той же площади помещения ( дома ,квартиры ) . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 27 минут назад, Made in USSR сказал: а в Киеве именно какой то особенный метан ?! Потребление газа на отопление ,очень индивидуально ! Зависит от многих причин и предпочтений и может отличатся очень значительно при одной и той же площади помещения ( дома ,квартиры ) . В Киеве какая-то особенная погода, явно не такая как в Одессе например, потому спрашиваю конкретную локацию + площадь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 Ну ок ! тогда так :Харьковска обл. НА 110 кв. метров. уходит порядка от 180 до 350 м.куб. в зависимости от температуры на улице .В доме 23 . Прием ванн и приготовление горячей воды включено 🤘 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 20 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 В 16.11.2023 в 19:22, Vikctor сказал: Граб не юзав. Підозрюю що в нас його немає. Якщо продавани кажуть - граб, то значить є ! Пальму чи кокос не бажаєте ? 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 14 минут назад, 90BCO сказал: ...кокос не бажаєте ? 😎 Це ви мене з дубинським сплутали. Для мене кокос задорого. Травиця наше все.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 20 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 есть еще не включившие отопление ?!😁 вот у нас скоро 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 13 часов назад, Made in USSR сказал: вот у нас скоро Утром было -5 почти) Ну и традиционно провафлил незамерзайку залить в авто😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 9 минут назад, DimaF сказал: Утром было -5 почти) Ну и традиционно провафлил незамерзайку залить в авто😁 я тоже. вечером после поезди, как оттаяло - доливал и прокачивал. Я еще и уличній кран не перекрыл. Замерз нафиг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 таких вещей я уже стараюсь не допускать . Не замерзайка залита , краны давно осушены уличные , шланги спрятаны. морозы будут несколько дней ,потом сильно отпустит и будет плюсовая температура. В мороз могут шарахнуть по энергетическим объектам . Готовьте генераторы и всякие иные источники резервного электропитания. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 4 часа назад, Made in USSR сказал: таких вещей я уже стараюсь не допускать . Не замерзайка залита , краны давно осушены уличные , шланги спрятаны. морозы будут несколько дней ,потом сильно отпустит и будет плюсовая температура. В мороз могут шарахнуть по энергетическим объектам . Готовьте генераторы и всякие иные источники резервного электропитания. Нам не вистачає всіляких голов ДТЕК та чиновників з депутатами, яки вже пару місяців лякають атаками на енергооб'єкти (що якби за замовченням зрозуміло), тож не вистачає ще на форумі від диванних експертів чути те саме... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 (змінено) диванные эксперты порой тоже что то знают или предполагают. Становятся они диванными после того как пришли с работы и легли на диван ,я лично на хорошую итальянскую кровать 1.8 на 2 с прекрасным матрасом ,так что я кроватный эксперт 😀 т лучше перебздеть ,чем недобздеть.😜 кстати у кроватных и диванных экспертов разная работа и на ней они могут получить интересную информацию , недоступную возможно иным не диванным не экспертам. Змінено 21 листопада 2023 користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 2 часа назад, Made in USSR сказал: ..кстати у кроватных и диванных экспертов разная работа и на ней они могут получить интересную информацию , недоступную возможно иным не диванным не экспертам. Ви намагаєтесь виглядати обізнаним, дотичним до таємниці, а на справді виглядаєте жалюгідним. Припиніть цей сором... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2023 Бгг, вспомнил как ездить зимой на летней резине)) Надо дожить как то до выходных) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 22 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2023 (змінено) 9 часов назад, Vikctor сказал: Ви намагаєтесь виглядати обізнаним, дотичним до таємниці, а на справді виглядаєте жалюгідним. Припиніть цей сором... я ничего не намагаюсь , Vikctor мне глубоко все равно на мнение ( как впрочем и других хейтеров ) .Я просто предупредил ,что очень возможны перебои с электроэнергией и по какой причине ,а как поступать с этой инфой дело каждого. К тайне ,а тем более государственной я не имею отношение ( слава богу ) , но не надо быть гением что бы понять ,что нас не оставит без внимания северный сосед. ========== ! Нам не вистачає всіляких голов ДТЕК та чиновників з депутатами, яки вже пару місяців лякають атаками на енергооб'єкти" они не лякають ,они предупреждают ! Змінено 22 листопада 2023 користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз