Privet Опубліковано: 7 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 Никогда не сталкивался с подобной работой. Надо будет своими силами установить распашные ворота 4,5 метров шириной. Тяжёлые. Сделать надо качественно - чтобы всё было вертикально-перпендикулярно, без перекосов. Стойки ворот - труба прямоугольная 200х100. Крепление к фундаменту (лента) - анкерными болтами. Как делают такую работу - в какой последовательности ? Фундамент - лента - уже есть. Стойки - труба прямоугольная 200х100 - уже есть - куплены, но не установлены . Самих ворот - нет - будем самостоятельно делать. *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 7 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 Я вірно розумію - Ви хочете стовпи закріпити до фундаменту анкерами? Тобто не "хороните" їх на метр у землю, а просто на анкери? Якщо ворота важкі, я б ще додатково якось зверху стовпа зафіксував. І у середині теж. Ну і залити розчином всередині стовпа бажано. Добавлено через 1 минуту Звісно, що до фундаменту Ви будете кріпити не стовп, а якусь п'ятку? До якої вже кріпити стовпа, так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 Звісно, що до фундаменту Ви будете кріпити не стовп, а якусь п'ятку? Десь - так. Ну і залити розчином всередині стовпа бажано. Розчин, бетон - усередині стовпа, напевно, не відіграють ніякої ролі - на жорсткість конструкції це не впливає. Добавлено через 52 секунды Я вірно розумію - Ви хочете стовпи закріпити до фундаменту анкерами? Так, - лише анкерами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 7 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 ... Розчин, бетон - усередині стовпа, напевно, не відіграють ніякої ролі - на жорсткість конструкції це не впливає. ... ну я б так категорично не казав. зараз ці труби крутить як дурень вітром. Ми важкі ворота кріпили на швелер забетонований, та й то з засторогою. а тут - на звичайний стовп, на анкери... не забудьте зв'язати верхівку стовпа з чимось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 зараз ці труби крутить як дурень вітром. У нас труби на опори є - безшовні, радянські, стінка 5 мм. Щоб їх зігнути - ще треба Боінга причепити, та включити двигуни на повну. на звичайний стовп, на анкери Як приклад - стовпи ЛЕП. Ми важкі ворота кріпили на швелер Бачите, - у Вас один швелер, а у нас виходить - два - зварені у прямокутну трубу 200х100. То, у кого надійніше ? *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
langervictor Опубліковано: 9 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2015 Ще можно косинку до фланця приварити. Бо скоріше труба від п"яти відірветься по шву, ніж зігнеться, імхо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2015 Косинки потрібно, - це зрозуміло. Гаразд, стовпи ми встановили - що далі робити ? Проліт 4,5 метри, ворота важкі. Як петлі варити , щоб було усе вертикально та горизонтально - без перекосів ?! Можливо, як варіант, зварити тільки рами воріт - щоб не такі важки були - та тоді навішувати, приварювати петлі. Але, як потім важкі ворота навішувати на приварені петлі ?! Ширина створи воріт - 2,25 м. *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mont Опубліковано: 10 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2015 Проліт 4,5 метри, ворота важкі. Укажите приблизительный вес одной створки. А то "ворота важкі" понятие растяжимое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piontkovskiy Опубліковано: 10 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2015 Петли приваривать только "на полу", и к створкам и к столбам. Насколько тяжелые? Вариант одеть створки на столбы, и скрутить створки болтами между собой через шайбы для зазора, всё выставить и закрепить рассматривали? Так ворота будут ровными во всех плоскостях. Вообще, стремноватая идея с анкерами, т.к. по нормальному должны быть не анкера, а анкерная группа забетонированнная в цоколь. В Вашем варианте, Вы расчитываете на разжимную силу...Я бы обязательно кидал перемычку между столбами и крепил столбы через ригеля к соседним. Вообщем, успехов Вам в этом нелегком деле Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2015 Укажите приблизительный вес одной створки. Ми ще не робили.Це я до весни готуюся - для себе. Але ворота будуть масивні - десь такі. Ми працюємо вже давно з металом - тому, усі шляхи та усі наші забобони - ми можемо вирішити. *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2015 Я думаю, - може зробити відповідний проміжок - між створами , та тимчасово та надійно їх зварити між собою. Може, якісь додаткові підсилювачі та розпірки знадобляться.... Петлі до створок воріт приварити заздалегідь. А потім, вже, краном усе це підвісити, щось підкладати та виставляти - пробувати варити петлі до стійок.... *** Петли приваривать только "на полу", и к створкам и к столбам. Тут така справа, що , я майже впевнений, що стовпи будемо робити залізобетонні. Хотів я як простіше, - металеві з анкерами, але сам бачу, що усе це якось стрьомно. Не хотів я зв'язуватися з бетоном, опалубкою, вібраторами глибинними - нам легше усе робити з металу - є усе обладнання, але, напевно, прийдеться стовпи робити з бетону. *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз