iriskin Опубліковано: 6 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2015 Продаются металлические двери (после строителей). Приятного темно-коричневого цвета с блестинкой. Материал: сталь, порошковое (молотковое) покрытие. Внутренне наполнение: сотовое / минеральная вата Цилиндровый замок. Глазок. 3 скрытые петли. Набор ключей. Цена - 500 грн. Самовывоз (район м.Дружбы Народов) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stas1997 Опубліковано: 7 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 (змінено) Как с Вами связатся?Готов приобрести, мой тел. в личке Змінено 7 жовтня 2015 користувачем stas1997 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashas Опубліковано: 7 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 Какие размеры коробки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarik300 Опубліковано: 7 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 Продаются металлические двери (после строителей). Приятного темно-коричневого цвета с блестинкой. Материал: сталь, порошковое (молотковое) покрытие. Внутренне наполнение: сотовое / минеральная вата Цилиндровый замок. Глазок. 3 скрытые петли. Набор ключей. Цена - 500 грн. Самовывоз (район м.Дружбы Народов) бронирую, мой телефон 0674401827 Тарас сегодня/завтра могу приехать забрать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iriskin Опубліковано: 7 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 Первая бронь в 00:10 была на другом сайте, поэтому дверь забронирована на сегодня (07/10) до конца дня. Всем спасибо за интерес Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iriskin Опубліковано: 7 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 Дверь продана. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз