MWer Опубліковано: 20 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2009 Есть 120 м2, цвет - светлый серебристый, "Алюфас", 4/05 негорючий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MWer Опубліковано: 9 серпня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2009 еще актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MWer Опубліковано: 12 серпня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2009 Продам ниже самой оптовой цены, с бесплатной доставкой по Украине. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MWer Опубліковано: 18 серпня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2009 Если имеющееся у меня количество недостаточно, могу разницу докупить на заводе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MWer Опубліковано: 28 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2009 Еще актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MWer Опубліковано: 28 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2009 если есть люди торгующие композитным листом, предложение прежде всего вам - продам дешево с доставкой! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 28 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2009 Интиресный материал. Я из него душевую сделал.www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=25303 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Н.Дубечня Опубліковано: 29 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2009 А подробней можно какие листы какая цена? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndreyGL Опубліковано: 30 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2009 Интиресный материал. Я из него душевую сделал.www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=25303 Но, на душевую не рекомендую. Покрытие на царапины не стойкое и на срезах будет раслаеваться и "корозиовать". А так хороший я работал с подобным: www.stroimdom.com.ua/forum/album.php?albumid=2938-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 30 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2009 Но, на душевую не рекомендую. Покрытие на царапины не стойкое и на срезах будет раслаеваться и "корозиовать". А так хороший я работал с подобным: www.stroimdom.com.ua/forum/album.php?albumid=2938-) Посмртреть не удалось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndreyGL Опубліковано: 1 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2009 Посмртреть не удалось. Попробуй сейчас: www.stroimdom.com.ua/forum/album.php?albumid=293 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MWer Опубліковано: 7 грудня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2009 А подробней можно какие листы какая цена? 120 м2 (24 листа размером 4000 х 1240), цвет - светлый серебристый, "Алюфас", 4/05 негорючий. Могу докупить больше на заводе если необходимо. Заводская цена 28.5 USD/м2. Отдам по 21 с доставкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MWer Опубліковано: 11 грудня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2009 Наверное по 21 дорого? Но это с предполагаемой доставкой на 600 км и с хорошим качеством листа. Не Китай, не горючий, толщина алюминий-полимер - 4/0.5! Предлагайте свои варианты... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз