krava Опубліковано: 1 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2015 Продам мозаичную штукатурку Baumit Mosaic Top, цвет M316 - 2 ведра. Цена 600 грн за ведро. При покупке 2-х ведер вместе, ол ведра в подарок! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mils Опубліковано: 2 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 Мозаичная штукатурка это тоже самое что и гранитно-мраморная? Цвет М316 как на фото? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krava Опубліковано: 2 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 Мозаичная штукатурка это тоже самое что и гранитно-мраморная? Цвет М316 как на фото? Совершенно верно, там на раскладке есть 316й цвет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 2 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 А за 1000? Если интересно, маякните в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krava Опубліковано: 2 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 А за 1000? Если интересно, маякните в личку. Вы это в диллерам Баумит пойдите, и предложите им своию цену. Думаю она их вполне устроит .... но за ведро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 2 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 Вы это в диллерам Баумит пойдите, и предложите им своию цену. Думаю она их вполне устроит .... но за ведро. Я предложил, Вы отказались. Тут вроде как не дилеры остатки продают, так что обижаться не надо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krava Опубліковано: 24 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2015 Штукатурка продана. Тему можно закрывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз