roma1 Опубліковано: 30 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2021 Яка приблизна ціна подібного будинку на 100 квадратів без підведення газу і світла, накрита коробка і внутрянка, газ-світло мабуть у кожному регіоні свої ціни тому хоча би по матеріалам і роботі грубо 20-30 чи більше тисяч баксів? Чи простіше купити хату стару але готову до житла за 20-30 баксів і нас на рівненщині такі ціни. Гарний дім вартує 50-80 баксів а хати дешевше. Є ще напів готові коробки накриті то теж просять 30 баксів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 30 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2021 Яка приблизна ціна подібного будинку на 100 квадратів без підведення газу і світла, накрита коробка і внутрянка, газ-світло мабуть у кожному регіоні свої ціни тому хоча би по матеріалам і роботі грубо 20-30 чи більше тисяч баксів? Чи простіше купити хату стару але готову до житла за 20-30 баксів і нас на рівненщині такі ціни. Гарний дім вартує 50-80 баксів а хати дешевше. Є ще напів готові коробки накриті то теж просять 30 баксів. Коробка- фундамент, крыша, перекрытие, окна двери вам обойдется в 40 тыс приблизительно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 30 травня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 30 травня 2021 Яка приблизна ціна подібного будинку на 100 квадратів Будинок на всі 200 квадратів. 103м2 перший, і стільки само мансардний. Але від мансардного поверху відмовились, нам він поки що не потрібний, а там поживемо побачимо. Мені обійшовся в районі 70тис. Думаю із ремонтом буде 100тис. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vova2408 Опубліковано: 30 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2021 Яка приблизна ціна подібного будинку на 100 квадратів без підведення газу і світла, накрита коробка і внутрянка, газ-світло мабуть у кожному регіоні свої ціни тому хоча би по матеріалам і роботі грубо 20-30 чи більше тисяч баксів? Лень подымать свои записи. И отделять газ , свет и воду от общих расходов. Но примерно 50т. нужно иметь. Но если хотите все сделать по человечески и фасад приличный . и забор, и септик и без мебели жить не возможно. то цельтесь на 100т. как минимум. Конечно это все можно делать постепенно. Но нужно понимать , а будет ли возможность заработать эти 100т за конкретный период. Когда в 14 году я заливал фундамент ,очень хороший, всего за 3.5т. , то в такие цифры не верил. Добавлено через 9 минут Фарбу думаю брати тікурілу. Я красил Матильдой стены и Симпатия потолки от Ескаро. Пока доволен. Рассмотрите как вариант. Правда не из дешевых. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 6 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 червня 2021 Відносно фарби Брав Дюфа Европласт 7. Світло сіра. Кольооували чорним пігментом. В Епіку. Після висихання стала блакитно-сірою. При чому в залежності від освітлення буває більш блакитною. Раніше таких приколів не було. При чому майстри яким показуємо результат, кажуть що теж вперше бачать Мабуть світло-сірий бажано пробувати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 7 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2021 І так у нас ремонт продовжується. Плитка на підлогу покладена, но не зафугована ламінат під теплу підлогу куплений но не покладений Ванна плитка покладена. У найближчому часі фарбування стін, ламінат, натяжні стелі в спальні і ванну. Душова перегородка і змішувачі у ванну. Кухня і міжкімнатні двері в роботі. Був прогноз що до вересня вїдемо остаточно, тепер думаю аби до Нового Року Приїхала буржуйка Kratki Thor буде стояти на тому місті де топка. Як думаєте інтерєрна фарба не витримає температури? Думати про якийсь пояс із плитки? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
budbud Опубліковано: 16 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2021 30.05.2021 в 10:57, kvintich сказав: Може хтось щось порадить по фарбі, чи варто тікурілу, чи може щось інше? На якій фарбі все ж зупинились? Актуальне для мене питання... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 18 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2021 (змінено) В 16.07.2021 в 16:18, budbud сказал: На якій фарбі все ж зупинились? Актуальне для мене питання... Зупинився на тікурілі, у неї в Україні, або у нашому селі особливого вибору немає всього три варіанти Лупа 7, джокер, гармонія. На стелю і місця інтенсивного використання (коридор, кухня, гардероб) Тікуріла лупа 7 у неї найкращий ступінь по миттю 1й до 20000 циклів щіткою. На стіну сьогодні буду купувати тікурілу гармонію, або джокер у них ступінь миття 2га до 10000 проходів щіткою. Змінено 18 липня 2021 користувачем kvintich 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 27 листопада 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2021 Доброго дня, і так ми вже живемо у новому бюджетному будинку рівно тиждень. 5ти річна будова завершена, але роботи.. ну ви знаєте. Ну що вам сказати все ніби не погано Дітям і мені подобається, а дружина скучає за квартирою. 31 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vova2408 Опубліковано: 29 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2021 В 27.11.2021 в 17:34, kvintich сказал: Доброго дня, і так ми вже живемо у новому бюджетному будинку рівно тиждень. Поздравляю. Благополучия и счастья в новом доме. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Галинааа Опубліковано: 30 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2021 Гарний будинок вийшов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
McPasha Опубліковано: 30 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2021 (змінено) В 27.11.2021 в 17:34, kvintich сказал: Печью камином Kratki Thor довольны? задняя стенка сильно греет? Змінено 30 грудня 2021 користувачем McPasha Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 3 січня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 3 січня 2022 В 30.12.2021 в 15:57, McPasha сказал: Печью камином Kratki Thor довольны? задняя стенка сильно греет? Стіна за нею нагрівається до 85 градусів. Якщо в двух словах, то виглядає класно, но не дуже зручно нею користуватись. Незручна закладка дров, при відкритті дверки випадає попіл. Якщо не до кінця догоріло, і відкрити дверку валить дим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 16 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 16 червня 2023 Додали трішки до будівництва Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз