bvi5 Опубліковано: 27 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2015 Продаю 5 мешков менеральной штукатурки капарол к20 (камешковая, барашек - 2мм) - 200грн. мешок. 0673825914 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bvi5 Опубліковано: 29 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2015 В продаже, возможна доставка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RAMMAN Опубліковано: 29 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2015 откуда доставка и может ли идти речь о торге? ( я просто не ориентируюсь почем ща минеральный капарол) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bvi5 Опубліковано: 29 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2015 Могу совместить свои задачи с доставкой, т.к. часто в разъездах (по Киеву) Торг уместен. Добавлено через 10 минут Цены доступны на многих сайтах. Декоративная штукатурка Capatect Mineral Leichtputz K20 25 кг eximbud.com/ru/budivelni-sumishi/dekorativna-shtukaturka-capatect-mineral-leichtputz-k20-25-kg.html Могу совместить свои задачи с доставкой по Киеву, т.к. часто в разъездах. В основном правый берег. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз