Alexandr_T Опубліковано: 24 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2015 Знаходжусь на етапі вирівнювання стелі. Залишилось відшліфувати. Руками якось трудоємко виходить .... руки болять пару днів. Хочеться спробувати відшліфувати вібраційною шліфмашиною, ось такою: leroymerlin.ru/catalogue/instrumenty/elektroinstrument/vibratsionnye_shlifovalnye_mashiny/13195978/. Гловне питання в тому, щоб не нашкодити самій шліфмашинці, дисперсною пилюкою. Що думаєте? Робити чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимирович 05 Опубліковано: 24 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2015 Руками якось трудоємко виходить .... руки болять пару днів. Хочеться спробувати відшліфувати вібраційною шліфмашиною, ось такою: leroymerlin.ru/catalogue/instrumenty/elektroinstrument/vibratsionnye_shlifovalnye_mashiny/13195978/. Головне питання в тому, щоб не нашкодити самій шліфмашинці, дисперсною пилюкою. Що думаєте? Робити чи ні? роби я також кілька років працював руками, зачищав, потім плюнув на то все, бо боліла спина і руки після таких шліфувань і купив таку віброшліфмашинку. слава тому, хто придумав цей пристрій.тепер все нею роблю. і дерево шліфую, і залізо, і стіни після ротбандів та інших ізогіпсів гіпсів. не реклама. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandr_T Опубліковано: 24 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2015 і дерево шліфую, і залізо, і стіни після ротбандів та інших ізогіпсів гіпсів. не реклама. Я нею дерево шліфував .. кайф ... швидко і результат суперовий. Останній раз лавочки з нестругоної дошки в альтанці. Вийшло гладенько ... Десь натрапляв, що від шліфування штукатурки/шпаклівки сильно убивається ... Хоча, від дерева теж пилюка ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимирович 05 Опубліковано: 24 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2015 Я нею дерево шліфував .. кайф ... швидко і результат суперовий. Останній раз лавочки з нестругоної дошки в альтанці. Вийшло гладенько ... Десь натрапляв, що від шліфування штукатурки/шпаклівки сильно убивається ... Хоча, від дерева теж пилюка ... так, там дещо більше пилу, тому потрібно частіше витрушувати її від пилу. я у роботі проблем зі стелею не бачив, окрім того що пилюка в очі летить надто сильно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandr_T Опубліковано: 24 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2015 Дякую. Буду робити ...в окулярах та в распіраторі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
r2d2z2 Опубліковано: 24 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2015 Дякую. Буду робити ...в окулярах та в распіраторі. Пылесос не пробовали подключать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandr_T Опубліковано: 25 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2015 Пилосос підключаю, миючий Thomas. Але він, після такої роботи потребує чистки. Зараз якраз такий момент. Вчора шліфонув шліфмашиною стелю . Швидкість в рази більше. Але, все ж таки, потрібно було витратити час на підтовку/ чистку пилососа. Без нього, пилюки, як після роботи з болгаркою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз