ev0 Опубліковано: 17 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2015 agrotender.com.ua/board/post-143569.html Продаю прессы для выжима яблочного, виноградного, морковного и др. соков объемом 10, 15 и 25 литров. Прессы изготовлены из качественных материалов (пищевая нержавеющая сталь, дубовая доска) с применением современных технологий. Цена за единицу: модель на 10 литров - 3450 грн. модель на 15 литров - 4350 грн. модель на 25 литров - 5450 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dreamhouse Опубліковано: 26 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2015 а мы с соковаркой дружим, поставил и забыл - сок вкусный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 27 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2015 agrotender.com.ua/board/post-143569.html Продаю прессы для выжима яблочного, виноградного, морковного и др. соков объемом 10, 15 и 25 литров. Прессы изготовлены из качественных материалов (пищевая нержавеющая сталь, дубовая доска) с применением современных технологий. Цена за единицу: модель на 10 литров - 3450 грн. модель на 15 литров - 4350 грн. модель на 25 литров - 5450 грн. Очень информативно.............. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ev0 Опубліковано: 28 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2015 Если бы здесь как-то можно было фото вставить, было бы здорово. Лучше один раз увидеть. Заинтересованным фото отправлю в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 28 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2015 Заинтересован. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Opium Опубліковано: 28 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2015 Если бы здесь как-то можно было фото вставить, было бы здорово. Лучше один раз увидеть. Заинтересованным фото отправлю в личку. Фото вложить - элементарно. 1. Либо ссылку на сторонний ресур вставьте, сверх над окошком где пишите сообщение -жмите на картинку похожую на горы с солнцем "Вставить изображение", туда ссылку. 2. Если вставить фото - ниже окошка, где пишете сообщения: Дополнительные опции, еще ниже - Вложить файлы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ev0 Опубліковано: 29 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2015 Спасибо. за помощь. Итак: Основная емкость и перфорированная вставка с перфорированным дном выполнена из пищевой нержавеющей стали. Перфорированная вставка усилена поясками для предотвращения разрыва при избыточном давлении на выжимаемое пюре. На дне - перфорированная дубовая доска, прижимная доска прилегающая к металлическому кругу также из дуба. Каркас пресса выполнен из двойного обода, выготовленного из цельной листовой стали 4мм. Все металические изделия покрашены порошковым методом. Цвет Ral2003. В случае возникших вопросов прошу набирать по телефону. Спасибо за помощь с фото, не разобрался. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 1 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2015 agrotender.com.ua/board/post-143569.html Продаю прессы для выжима яблочного, виноградного, морковного и др. соков объемом 10, 15 и 25 литров. Прессы изготовлены из качественных материалов (пищевая нержавеющая сталь, дубовая доска) с применением современных технологий. А в чому переваги такого типу пресу перед електричними високооборотистими для його власника, а не виробника? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
budivnyk Опубліковано: 2 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 думаю оч. дорого, прессы отечественные где-то в 3...4 раза дешевле, хотя в качестве(во всяком случае визуально) наверное уступают вашим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ev0 Опубліковано: 3 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2015 Доброго дня. Відповідаю на Ваше запитання щодо переваг. Таким пресом з легкістю можна видавити велику кількість виноградного, яблучного, морквяного, томатного та інших видів за невеликий проміжок часу. Середня продуктивність по яблучному соку -200л/день, чотирма дорослими. Прес для категорії людей які цінять натуральний продукт, виготовлений власними руками. Передісторія виготовлення- набридло дивитися як велика кількість яблук щороку псується, гниє, або зкормлюється худобі. Щодо ціни та якості, місця виготовлення- виготовлено в Україні, чатково на власному обладнанні, але переважна більшість деталей виготовлялась під замовлення. По якості конкуруємо з італійцями, але мій виріб значно дешевший. Те що продається на ринках - вибачте, але то соромно показати друзям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 5 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2015 Дякую за ваш варіант використання. Ми стільки не переробляємо. Вчора привіз з села 4 відра яблук з яких максимум 1-2 піде на сік, а решта свіжими буде споживатись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2015 Доброго дня. Відповідаю на Ваше запитання щодо переваг. Таким пресом з легкістю можна видавити велику кількість виноградного, яблучного, морквяного, томатного та інших видів за невеликий проміжок часу. Середня продуктивність по яблучному соку -200л/день, чотирма дорослими. Прес для категорії людей які цінять натуральний продукт, виготовлений власними руками. Передісторія виготовлення- набридло дивитися як велика кількість яблук щороку псується, гниє, або зкормлюється худобі. Щодо ціни та якості, місця виготовлення- виготовлено в Україні, чатково на власному обладнанні, але переважна більшість деталей виготовлялась під замовлення. По якості конкуруємо з італійцями, але мій виріб значно дешевший. Те що продається на ринках - вибачте, але то соромно показати друзям. щоб ябулка там давити їх попередньо треба на чомусь перетерти в мякоть а тоді вже чавити.? Вашому пресі з фото думаю бажано зробити ручку для крутіння товстішу і щоб вона не була фіксована посередині. я маю можливість сік видавлювати що електричиною сокодавкою Садовая і таким пресом, колись була саморобна електрчина але там мотор вже перегорів. отже саме краще видавлювала саморобна, на другому місці Садовая, на останньому прес. як по часу так і підготовці до чавлення соку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Letec Опубліковано: 11 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2015 щоб ябулка там давити їх попередньо треба на чомусь перетерти в мякоть а тоді вже чавити.? Вашому пресі з фото думаю бажано зробити ручку для крутіння товстішу і щоб вона не була фіксована посередині. я маю можливість сік видавлювати що електричиною сокодавкою Садовая і таким пресом, колись була саморобна електрчина але там мотор вже перегорів. отже саме краще видавлювала саморобна, на другому місці Садовая, на останньому прес. як по часу так і підготовці до чавлення соку. А якщо основний продукт - виноград? В мене перед пресом яблука пропускаю через корморізку, а винограад через звужуючу чавильню. Виноград через електричну сокодавку - це з галузі фантастики. По темі топіка. ІМХО.основна перевага цього суперпреса над тим, що з ринку (як у мене), що є висока каструля ззовні і це запобігає бризканню соку на штани та куртку при вичавлюванні.Свій прийдеться доробляти китайською кастрюлею з ринку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2015 А якщо основний продукт - виноград? В мене перед пресом яблука пропускаю через корморізку, а винограад через звужуючу чавильню. Виноград через електричну сокодавку - це з галузі фантастики. По темі топіка. ІМХО.основна перевага цього суперпреса над тим, що з ринку (як у мене), що є висока каструля ззовні і це запобігає бризканню соку на штани та куртку при вичавлюванні.Свій прийдеться доробляти китайською кастрюлею з ринку. Завтра пошукаю фото пресу чавив я там і виноград, але кидав туди цілий. яблука ми теж перетирали на такій саморобні електричній терці, поітм в мішок як з під цукру який був в сокодавці. виноград непамятаю чи в мішок чи без мішка. та корба була десь 1 - 1,2 метри, хороше плече було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Letec Опубліковано: 11 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2015 Завтра пошукаю фото пресу чавив я там і виноград, але кидав туди цілий. В мене невеликий прес,без попереднього перемелювання винограду вихід соку - мізерний.Навіть не всі бубки роздавлює.Тому власноруч зробив чавильню, ставлю на 40-літрову каструлю,переминаю виноград (вже без корінців), а тільки потім, ставлю в прес. Для візуалізації:принцип такий самий,в середині використав деревяну качалку з пухирцями, як крайня права: (%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0) В мене подібна, але скорміша: Топік стартер, вибачте за діалог в темі.Ну типу "АП". 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ev0 Опубліковано: 23 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2015 Доброго дня всім. Відповідаючи на Ваші запитання зроблю деякі акценти. З приводу вибору пресу/сокодавки/соковижималки - питання індивідуальне, коли виникає необхідність в щвидкій переробці великої кількості яблук, садовий пресс якнайкраще підійде! З приводу подрібнення перед вижимом - так, дійсно, необхідно попередньо подрібнити яблука/моркву в пюре. Якісний подрібнювач, на поточний момент, у нас в стадії розробки, тому на продаж не виставляю прототипи. З приводу переробки винограду - особливість розробки представленого прессу - мождивість видавлення винограду без попередньої підготовки. Це стало можливим завдяки спеціально-розрахованому кроку різьби. З приводу питання щодо фіксації ручки в представленій конструкціїї - ручка на фото обмежу.ться звичайними гумками для грошей, для зручності. Ручка вільно зміщується в фіксуючому отворі для можливості регулювання величини плеча "сили". Навіть маленька дитина зможе видавити сік і це її дуже сподобається. Перевірено) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ev0 Опубліковано: 23 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2015 В мене невеликий прес,без попереднього перемелювання винограду вихід соку - мізерний.Навіть не всі бубки роздавлює.Тому власноруч зробив чавильню, ставлю на 40-літрову каструлю,переминаю виноград (вже без корінців), а тільки потім, ставлю в прес. Для візуалізації:принцип такий самий,в середині використав деревяну качалку з пухирцями, як крайня права: (%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0) В мене подібна, але скорміша: Топік стартер, вибачте за діалог в темі.Ну типу "АП". Доброго дня, а можна ціну/ТТХ в приват на "давку" для винограду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Letec Опубліковано: 23 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2015 Доброго дня, а можна ціну/ТТХ в приват на "давку" для винограду. На тих фото не моя давка.Так запостив для візуалізації.Свою зробив для себе в єдиному екземплярі.Я ними не торгую.Якщо Ви зробили такі преси, то зробити з фанери та дерева аналогічну давку Вам не складе жодних проблем.Будете робити, будуть неясні моменти-я відпишу.При проектуванні головне витримати відстань між ребрами вала та стінкою не більше 3-4 мм.Це важливо для якісного переминання, і не забивається кісточками винограду. Фото будуть тільки через три тижні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Letec Опубліковано: 24 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2015 Мій варіант.Пардон за чистоту. Значно збільшує вихід соку при умові допресового переминання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз