Oleg_K Опубліковано: 14 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2015 Интересует поставка комплектующих для водоснабжение и канализации. На очереди - комплектация системы отопления. Уровень производителя - "выше среднего", но не премиум-сегмент. Списки в атаче. Наличие в Киеве или Борисполе.Спецификация водоснабжение запрос.xlsСпецификация канализация запрос.xls Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 15 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2015 Я думаю, что этого добра в бориспольском Ромстале навалом, чего выискивать особо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg_K Опубліковано: 15 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2015 Я думаю, что этого добра в бориспольском Ромстале навалом, чего выискивать особо? А цены адекватные? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sash_kpi Опубліковано: 16 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 Перевірьте, будь-ласка, пошту! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 16 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 А цены адекватные? Можно организовать, это не шибко сложно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N_I_K_I Опубліковано: 17 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2015 А цены адекватные? Ромстал цены лупит по полной.есть дешевле намного и доставка бесплатно!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз