KeySims Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 Добрый день! Дюбель 10х120 с пластиковым гвоздем, 670шт. = 400 грн за все Дюбель 10х120 с металическим гвоздем с пластиковой головкой, 25 шт. = 50 грн за все Дюбель 10х120 с металическим гвоздем, 10 шт. = 8 грн за все Соединитель универсальный для CD профиля (краб) 47 шт.= 141 грн за все Сетка фасадная штукатурная синяя 1 шт.= 450 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP0711 Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 Добрый день! Сетка фасадная штукатурная синяя 1 шт.= 450 грн Добры день. Слав готов забрать за 350 ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 7 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 Добры день. Слав готов забрать за 350 ;) у меня там довесок есть... за все 400 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP0711 Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 у меня там довесок есть... за все 400 Довесок в виде чего? Что идет "бонусом"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
namisha Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 интересует сетка и зонтики с пластиковым гвоздем. где вы территориально? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dumas@ukr Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 Созвонились бронь до воскресенья на дюбеля и сетку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
namisha Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 Созвонились бронь до воскресенья на дюбеля и сетку буду следующей на очереди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 7 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 буду следующей на очереди Видать мало у меня остатков, на всех не хватило. ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SanderEA Опубліковано: 8 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2015 Созвонились бронь до воскресенья на дюбеля и сетку Постою, вдруг останется что-то Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 8 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2015 Остались крабы... пока))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз