EugeneH Опубліковано: 15 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2009 (змінено) Може кому знадобиться артикул безмізкового вимикача (клавіші) що добре підходить для керування освітленням (я сам довгий час шукав, в магазинах про існування такої ніхто не знає). 532-4 U Dattenblatt Мультивыключатель 10 A 250 V ~ сдвоенная кнопка с нейтральным положением без фиксации, с 4 НО контактами 532-4 U Можливо є і у інших виробників. Змінено 15 липня 2009 користувачем EugeneH 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шарманщик Опубліковано: 15 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2009 Да они есть у всех приличных производителей - Gira, Jung, Merten, Prodax и иже с ними, другое дело, что манагеры в магазинах шарахаються от словосочетания "Умный дом", ну так это временно... А сдвоенная кнопка у них всегда есть, только называют они её "Выключатель "Жалюзи", так сложилось.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 15 липня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 15 липня 2009 Да они есть у всех приличных производителей - Gira, Jung, Merten, Prodax и иже с ними, другое дело, что манагеры в магазинах шарахаються от словосочетания "Умный дом", ну так это временно... А сдвоенная кнопка у них всегда есть, только называют они её "Выключатель "Жалюзи", так сложилось.... Для "Выключатель "Жалюзи" є трохи інший механізм - дві клавіші, дві кнопки, механічна блокіровка - саме його і показували у всих магазинах, де мені довелось запитати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шарманщик Опубліковано: 15 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2009 Для "Выключатель "Жалюзи" є трохи інший механізм - дві клавіші, дві кнопки, механічна блокіровка - саме його і показували у всих магазинах, де мені довелось запитати. Правильно, а Вы манагеру в ответ:"А без механической блокировки?" -ответ: "А-а-а-а...понятно" - и приносят искомое.. во всяком случае от названных - Гира, Мертен, Юнг и Шнайдер точно знаю! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 15 липня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 15 липня 2009 Правильно, а Вы манагеру в ответ:"А без механической блокировки?" -ответ: "А-а-а-а...понятно" - и приносят искомое.. во всяком случае от названных - Гира, Мертен, Юнг и Шнайдер точно знаю! типова відповідь: "таких не буває" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шарманщик Опубліковано: 15 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2009 Охотно верю - это ж надо идти, искать, думать, а так сказал "НЕТ" и никаких волнений, клиент пошел себе восвояси... Посему и не общаюсь в магАзинах с манагерами, или уж если припрет, как было в Черкассах(далеко до Киева), так звонил дилеру, что бы этот попорукий и косоголовый(с) продАвец дал мне каталог, а я пальцем показал, что нужно и вот тогда я услышал знаменитое: "А-а-а-а.. ну так бы и сказали!", т.е. я ещё и виноват, согласно логики этого типа, пришел, требую чего -то непознанного, да ещё мобильником манипулирую....звоню кому-то....но эта ж чудо сначала говорило, что и каталога нет и вааще я наверное неправильно произношу название, посему и дергал дилера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз