Hajdamaka Опубліковано: 3 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2015 А чи не міг би хто поділитися контактами бригади для прокладання зовнішньої траси і будівництва такого септика? Територіально треба в Колонщині (23 км від Києва по житомирській трасі). Буду дуже вдячна! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
magister Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 А чи не міг би хто поділитися контактами бригади для прокладання зовнішньої траси і будівництва такого септика? Територіально треба в Колонщині (23 км від Києва по житомирській трасі). Буду дуже вдячна! 096-100-07-40 Вадим 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aha Опубліковано: 22 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2015 Добрый день! нужен специалист для проектирования и установки септика в Осещине Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Таценки Опубліковано: 22 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2015 Септик (кольца из бетона ? ) Или бочка с сенатором и насосами бактерии? Не понял просто . Делал второй вариант видео через 2 дня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aha Опубліковано: 23 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2015 Септик (кольца из бетона ? ) Или бочка с сенатором и насосами бактерии? Не понял просто . Делал второй вариант видео через 2 дня. Я не специалист, надеюсь, ваше видео многое прояснит Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sevit Опубліковано: 24 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2015 Добрый день! Занимаемся локальными очистными сооружениями, если интересно, можем сделать проект, монтаж, все работы под ключ. 050-450-55-99 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз