Телесистемы Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 5 часов назад, DimaF сказал: Парусность нефиговая получилась. На вид - жиденько как то. Как оно против ветра стоять будет, интересно. обычно в таких вариантах монтажа - "зашивают" пространство за панелями, чтобы не было эффекта "подрыва" ветром. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 8 годин тому, DimaF сказав: Парусность нефиговая получилась. На вид - жиденько как то. Как оно против ветра стоять будет, интересно. Мені, для поля в два ряди по 7 панелей, під 30 градусів проєктант відмовляється вище 20 градусів робити, бо вітер здує. Він планував на заклепки до профнастилу кріпити алюмінієвий стартовий профіль. Пропоную на болт м8 прямо крізь профільну трубу ферми перекриття прикрутити… Інша Дніпровська компанія відразу сказала кріпити до профільної труби і ніякого вітру не боїться. Панелі на південь. Вітер з півночі та заходу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня (змінено) Роза вітрів напевно мало на що впливає, бо може бути циклон з грозою в іншому напрямку всього один раз на рік і його вистачить Змінено 2 жовтня користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 3 години тому, Телесистемы сказав: обычно в таких вариантах монтажа - "зашивают" пространство за панелями, чтобы не было эффекта "подрыва" ветром. У мене не зашито, вітер доволі сильний, т.к у мене гора то він набагато сильніший ніж внизу...на наступний рік будемо ще доставляти і може тоді зашиємо щоб воно красівше виглядало...у мене і ТС подібні умови: дерева, обмеженний простір тому макс хо задіяти те що маєшь 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 10 хвилин тому, normal сказав: Роза вітрів напевно мало на що впливає, бо може бути циклон з грозою в іншому напрямку всього один раз на рік і його вистачить Перепитав. Сказали: конструкція точно вистоїть, все залежить від того як добре ви закріпите конструкцію до даху. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 2 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 9 часов назад, DimaF сказал: Парусность нефиговая получилась. На вид - жиденько как то. Как оно против ветра стоять будет, интересно. Сама конструкція точно нікуди не дінеться, головне - щоб її від даху не відірвало. Конструкція закріплена у стропіла через обрешітку, літні грози витримала без питань. Між нижнім краєм панелей і дахом - проміжок біля 40 см, це має знижувати тиск під панелями. Північні вітри ослаблені через лісосмугу у 50 метрах (на фото здається що вона далі, але ні). То ж сподіваюсь, що не відірве. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 3 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 3 жовтня В 02.10.2024 в 17:04, irina1969 сказал: т.к у мене гора то він набагато сильніший ніж внизу то вам варто вітряк поставити! я до речі теж про вітряк думаю, але у мене для нього умови не дуже сприятливі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 жовтня Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 1 година тому, tarick сказав: то вам варто вітряк поставити! я до речі теж про вітряк думаю, але у мене для нього умови не дуже сприятливі чоловік вже думає на цим питанням )) але я якось його не сильно уявляю на ділянці, але подивимось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 жовтня Поділитись Опубліковано: 3 жовтня Потім ще вітряк мити від пилу... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз