Master Elektrik Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Есть на забой 10 кроликов Кролики свои домашние , вырощены на натуральных кормах. Забой в суботу доставка в район Академгородок,Житомирская, Святошино, Нивки. Цена 75 грн/кг. Кролики молодые вес тушки от 1.200 кг-2.700кг о9з 94I 65 65 o66 I05 64 I4 o98 9з6 29 92 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 31 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2015 что-то народ не многословен, дам отзыв первым взял 2 тушки (чтоб плодились ) оперативная доставка точный вес доставка чуть ли не в квартиру (неожиданный бонус) не могу только подтвердить "вырощены на натуральных кормах" или нет? Но, как говорит жОна, продавец вызывает доверие СПАСИБО! Кстати, может кто интересовался, какая цена на крольчатину в магазинах и на рынках? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 1 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2015 RSV писав: Кстати, может кто интересовался, какая цена на крольчатину в магазинах и на рынках? Если нормальная свинина до сотни доходит, то кроль должен быть дороже. У меня есть желающие покупать по 120 грн./кг. Так как кормовая база в этом году скудная (все высохло-сгорело), кроликов не продаю. Все на тушёнку и в морозилку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tischa Опубліковано: 1 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2015 Цитата кормовая база в этом году скудная (все высохло-сгорело) Зато комаров не было и кролики в этом году не болели, а траву можно чем нибудь заменить у меня яблока замечательно кушают, разный бурьян и сорняки, хотя если больше 2-х десятков уже напряжно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Master Elektrik Опубліковано: 12 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2015 Спасибо всем кто заказывал и заказывает!!Королики есть кому нужно звоните. Также предложу мясо нутрии 120 грн/кг.Тушки от трех кг. может интересуют живые нутрии тоже продаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 12 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2015 Хочу кролика. Когда будете развозить? Какая цена на сегодня? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тати Опубліковано: 12 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2015 И я хочу, напишите пожалуйста в личку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bomberman Опубліковано: 13 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2015 подпишусь. мож останется что-нить когда приедем с деревни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashok24 Опубліковано: 13 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2015 И я тоже взял бы кролика. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 20 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2015 Я бы тоже кроля 1 шт взял, напишите в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lesunia Опубліковано: 20 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2015 И я не против 1 кроля взять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
paulys Опубліковано: 20 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2015 И мы станем в очередь за парочкой кролей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 21 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2015 Заказал у Андрея 2 тушки крольчачих. Себе и теще. На выходных приготовим, дам оценку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alika1 Опубліковано: 21 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2015 а кролики еще будут? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав2008 Опубліковано: 21 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2015 и я 2 возьму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Master Elektrik Опубліковано: 22 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2015 Кролики ещо будут(ростут).всем кто успел забронировать будут в суботу или воскресение. нутрии ест в достатке заказывайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_V_ Опубліковано: 22 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2015 Laminart писав: Заказал у Андрея 2 тушки крольчачих. Себе и теще. На выходных приготовим, дам оценку. Я вас опережу))))) Мясо просто супер, никакого постороннего привкуса(как в магазинном мясе). Вспомнил вкус действительно домашнего мяса , которое ел в детстве. Хотя, может просто жена вкусно приготовила?)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alika1 Опубліковано: 23 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2015 S_V_ писав: Я вас опережу))))) Мясо просто супер, никакого постороннего привкуса(как в магазинном мясе). Вспомнил вкус действительно домашнего мяса , которое ел в детстве. Хотя, может просто жена вкусно приготовила?)))) можно жену одолжить, когда кролики подрастут? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexarels Опубліковано: 23 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2015 Подскажите, как у Вас со шкурками? Берут? или сами вычиняете? с ув.Я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Master Elektrik Опубліковано: 23 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2015 olexarels писав: Подскажите, как у Вас со шкурками? Берут? или сами вычиняете? с ув.Я шкуры берут но от нутрий кролика шкуры можно здать на птичем рынке (куреневка).сам не вычиняю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_V_ Опубліковано: 23 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2015 alika1 писав: можно жену одолжить, когда кролики подрастут? :D Свою надо иметь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тати Опубліковано: 23 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2015 Кролики просто объедение!!! Спасибо большое!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 23 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2015 Master Elektrik писав: Кролики ещо будут(ростут).всем кто успел забронировать будут в суботу или воскресение. нутрии ест в достатке заказывайте. А що собою являє м'ясо нутрії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Master Elektrik Опубліковано: 24 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2015 cbu писав: А що собою являє м'ясо нутрії? www.ya-fermer.ru/ispolzovanie-myasa-nutriy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 24 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2015 Кролики еще есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз