jokerV Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Доброго дня! В проекті будинку планую котельну розміром 2,4*3,4м, а під нею кладовку для зберігання консервації, картоплі, т.д. Налякали що перекриття може не витримати, хоча мені здається якщо добре заармувати то котел і бак має витримати (бак 600кг, котел 500 приблизно...). Прольот не великий все таки. Підкажіть, яка має бути товщина перекриття, армування і марка бетону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технология Строительства Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Доброго дня! В проекті будинку планую котельну розміром 2,4*3,4м, а під нею кладовку для зберігання консервації, картоплі, т.д. Налякали що перекриття може не витримати, хоча мені здається якщо добре заармувати то котел і бак має витримати (бак 600кг, котел 500 приблизно...). Прольот не великий все таки. Підкажіть, яка має бути товщина перекриття, армування і марка бетону. 1. Бетона марки В20; 2. Армирование ячейка 150х150 мм. Арматура ф12 или ф14 А400С. Этого будет с головой; 3. Толщина перекрытия 180 мм достаточно; 4. Почему не делали проект? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jokerV Опубліковано: 26 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 1. Бетона марки В20; 2. Армирование ячейка 150х150 мм. Арматура ф12 или ф14 А400С. Этого будет с головой; 3. Толщина перекрытия 180 мм достаточно; 4. Почему не делали проект? Проект робив, але це зміни вже після проекту. Покине почав будівництво вирішив дещо чуть змінити. Дякую за відповідь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технология Строительства Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Проект робив, але це зміни вже після проекту. Покине почав будівництво вирішив дещо чуть змінити. Дякую за відповідь Если Вы так переживаете, можно этот кусочек запроектировать и сказать Вам уже в цифрах, сколько надо арматуры и бетона. Марки и диаметры. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз