Владислав Ч. Опубліковано: 24 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2015 Нужен плиточник для укладки плитки в санузлах. Объём порядка 50 метров кв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PRO100_MASTER Опубліковано: 24 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2015 есть такой.но он работает по рыночным ценам,плитку укладывает с пеленок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владислав Ч. Опубліковано: 25 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2015 Какая цена? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Green3530 Опубліковано: 25 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2015 Рыночная цена на сейчас 100-120гр. Ну плюс подрезка маленьких кусочков.От 70гр м.п. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PRO100_MASTER Опубліковано: 25 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2015 Рыночная цена на сейчас 100-120гр. Ну плюс подрезка маленьких кусочков.От 70гр м.п.это у вас на рынке новый год не отмечали? Добавлено через 32 секунды Какая цена? Могу дать номер, живет буквально через дорогу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владислав Ч. Опубліковано: 25 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2015 это у вас на рынке новый год не отмечали? Добавлено через 32 секунды Могу дать номер, живет буквально через дорогу Его не Юра случайно зовут? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PRO100_MASTER Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Нет его зовут Боря;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sallly Опубліковано: 28 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2015 Нет его зовут Боря;) Если автор не против, то и мне контактик плиточника Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PRO100_MASTER Опубліковано: 1 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2015 Если автор не против, то и мне контактик плиточника отправил на почту,у меня лс заблокированы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владислав Ч. Опубліковано: 15 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2015 Тема актуальна. Ищу плиточника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
don-maks Опубліковано: 15 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2015 Мне ребята клали - Виталий и Сергей, цены средние по Харькову. Обложили мне полностью сан узел и кухню, а так же полы - коридор и зал. Вообщем много сделали) Качеством остался доволен, работают оперативно. В личку отправил контакты. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 16 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2015 Мне ребята клали - Виталий и Сергей, цены средние по Харькову. Обложили мне полностью сан узел и кухню, а так же полы - коридор и зал. Вообщем много сделали) Качеством остался доволен, работают оперативно. В личку отправил контакты. Можно и мне контакты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sam2natia Опубліковано: 16 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2015 прошу в среднем дать смету на работы по санузлу- плитка на пол 4м2 и на стены- 8м2, плитка бюджетная. Плюс установка ванны и зашивка гипсокартоном труб на стояке- около 1м2 и занижение дверного проема тем же гипсокартоном на 10 см. Спасибо откликнувшимся! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Green3530 Опубліковано: 16 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2015 прошу в среднем дать смету на работы по санузлу- плитка на пол 4м2 и на стены- 8м2, плитка бюджетная. Плюс установка ванны и зашивка гипсокартоном труб на стояке- около 1м2 и занижение дверного проема тем же гипсокартоном на 10 см. Спасибо откликнувшимся! Это не основные расходы,которые вас ждут) Спросите лучше про штукатурку под плитку и развод труб. А так же решите КТО покупает материал и доставляет на место. А по теме могут попросить 100гр укладка плитки хоть на пол хоть на стены+70гр м.п на откосы.Ну ванна там 250-300гр установка с подключением. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
don-maks Опубліковано: 16 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2015 Можно и мне контакты? Отправил, удачи Вам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз