tar-mykh Опубліковано: 21 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2015 Продам Готовая шпаклевка SNEZKA Готовая шпатлевочная масса SNIEZKA Acryl-Putz (27 кг) (финишная акриловая шпаклевка) 2 ВЕДРА . Ведра не открывались ,покупались этой весной и остались в остатке. Цена за ведро 200 грн , Кто заберет оба -отдам по 180 .Забирать на ул.Мира 27 (Жк София Софиевская борщаговка) тел. о5о 355 58 8о Грунт СЕ 17 (церезит) 10 л - новая полная канистра - 100 грн. Стеклохолст малярный (половина рулона) -80 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Руслан-рус Опубліковано: 21 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2015 а відправити новою поштою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romi4pro Опубліковано: 21 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2015 Продам Готовая шпаклевка SNEZKA Готовая шпатлевочная масса SNIEZKA Acryl-Putz (27 кг) (финишная акриловая шпаклевка) 2 ВЕДРА . Ведра не открывались ,покупались этой весной и остались в остатке. Цена за ведро 200 грн , Кто заберет оба -отдам по 180 .Забирать на ул.Мира 27 (Жк София Софиевская борщаговка) тел. о5о 355 58 8о Грунт СЕ 17 (церезит) 10 л - новая полная канистра - 100 грн. Стеклохолст малярный (половина рулона) -80 грн Бронь на оба ведра SNIEZKA Acryl-Putz (27 кг) и грунтовку (это же Ceresit СТ-17?, просто я не знаю что такое CE-17). Смогу заехать к Вам завтра (суббота) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tar-mykh Опубліковано: 25 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2015 Бронировший так и не появился .Так что все в продаже опять ! Відправляти перевізниками поки не хочется -60 кг ваги всетаки))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tar-mykh Опубліковано: 26 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Шпаклевка и грунт проданы ! остался пол рулона стеклохолста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иван98 Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 С вашего позволения хочу примазаться, Шпаклевка у меня имеется точно такая же. Не открывалась.3-4 месяца назад бралась. кому стучитесь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 30 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2015 Продано нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иван98 Опубліковано: 30 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2015 Я свою продал, осталась только 3 ведра по 5 кг. если нужна продам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз