MGR Опубліковано: 19 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2015 Поклеили вокруг окон наличники из ЭППС. Далее их нужно я думаю штукатурить, тем же клеем что и стены? вопрос - нужна ли на наличниках сетка или можно поштукатурить, а затем покрасить???????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fasaddp Опубліковано: 20 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2015 Поклеили вокруг окон наличники из ЭППС. Далее их нужно я думаю штукатурить, тем же клеем что и стены? вопрос - нужна ли на наличниках сетка или можно поштукатурить, а затем покрасить???????? весь фасад должен быть под сеткой !сетку кидаете не только на лицо декора, но и на торцы ,так чтоб сеточка заворачивалась на стену Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MGR Опубліковано: 21 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2015 Спасибо за совет примерно так и предполагал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 21 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2015 Сетка Обязательна! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дом мечты Опубліковано: 24 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2015 Если ЭППС гладкий , рекомендуется прошкурить грубой наждачкой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз