star_sal Опубліковано: 13 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2009 МЗФЛ. Керамический блок 44, штукатурка, 1 этаж - полы по грунту, перекрытия - монолит, натуральная черепица, стороны света в соответствии с рисунками, отопление - газ, все приблуды (гараж, баня ) на участке. Выход из гостиной - терасса, из спальни выхода не будет. Прошу критики и советов. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maniac Опубліковано: 13 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2009 Внешний вид мне понравился. Лично я за отделение зала от других комнат стенами и дверями. В двух последних квартирах делали смежную кухню, очень раздражают шумы, когда что-то готовится. В гостиной не маловато ли окон? Дом на небольшое число людей? А то санузлов маловато. UPDATE: Нашел ваши сообщения, что на двоих. Тогда гуд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
star_sal Опубліковано: 13 липня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2009 Внешний вид мне понравился. Лично я за отделение зала от других комнат стенами и дверями. В двух последних квартирах делали смежную кухню, очень раздражают шумы, когда что-то готовится. В гостиной не маловато ли окон? Дом на небольшое число людей? А то санузлов маловато. UPDATE: Нашел ваши сообщения, что на двоих. Тогда гуд. В гостиной второй свет, так что окон там (по моему) хватит. Дом для четырех (трех) человек. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 13 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2009 МЗФЛ. Керамический блок 44, штукатурка, 1 этаж - полы по грунту, перекрытия - монолит, натуральная черепица, стороны света в соответствии с рисунками, отопление - газ, все приблуды (гараж, баня ) на участке. Выход из гостиной - терасса, из спальни выхода не будет. Прошу критики и советов. Спасибо. У Вас одна стіна практично глуха - з цієї сторони це буде виглядяти не зовсім добре. ІМХО, випрадано лише якщо є від чого закриватися з того боку. Є у Вас вид будинку з тієї сторони? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
star_sal Опубліковано: 13 липня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2009 У Вас одна стіна практично глуха - з цієї сторони це буде виглядяти не зовсім добре. ІМХО, випрадано лише якщо є від чого закриватися з того боку. Є у Вас вид будинку з тієї сторони? Спасибо. Это северная сторона. Вида нет, вернее он есть но нет скана. Завтра постараюсь снять и обсудим. С уважением... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз