sov1178 Опубліковано: 8 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2013 ну і де ж та весна... А в нас справжня весна! Вчора було +12С! Сьогодні правда лише +4 та дощ... але снігу вже немає ніде. Усіх жінок з 8 березня! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 8 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2013 -4 і невеликий сніг...ожеледиця на дорогах така непогана Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
C.R.A.Z.Y Опубліковано: 26 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2013 Nobel, десь я читав що у тебе цегла з Ходачкова. У мене також. На другий поверх мені підсунули якусь шнягу, деякі цеглини починають кришитись після зими, з північної сторони. Ось думаю чи треба штукатурити фасад, а з часом клеїти піносласт 10см. Чи всетаки ліпити по цеглі? Хочу почути твою думку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 27 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2013 ну і де ж та весна.... Ось прочитав, що у вас аж 75 дерев... На фото дивлюся - чи не загусто вони посаджені? Яка відстань між деревами? І скільки їм вже років? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 28 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 березня 2013 где можно купить? можна в мене замовити... Яка відстань між деревами? 2 м не густо...формую крони...+ вони середньорослі... І скільки їм вже років? цим, що на фото, 2-4 роки...за парканом ще багато дерев 2-х річних Добавлено через 3 минуты що у тебе цегла з Ходачкова в мене з Ходачкова мало цегли (і то на перестінках...) і то їздив сам вибирав піддони з цеглою...а так ...в основму Волочиська... штукатурити фасад, а з часом клеїти піносласт 10см. Чи всетаки ліпити по цеглі? Хочу почути твою думку! скільком допомагав утепляти - ніхто не штукатурив... ну хіба є великі перепади чи пустотні шви...то звісно краще розчином попередньо вирівняти/замастити...щоб і надійніше клеїлося, і відповідно буде дешевше...а то як майстри вирівняють клеєвою сумішшю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 трішки обновок Стіл...ще не лакований... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 8 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2013 за что ж Вы будущую хозяйку кухни не любите, что сделали мойку впритык к плите? У меня тоже мойка возле плиты. Очень удобно. А, вообще, я в шоке - золотые руки и голова. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Luko Опубліковано: 9 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2013 У меня тоже мойка возле плиты. Очень удобно Супер! Тогда встречный вопрос - Вы замужем? ;) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 9 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2013 Супер! Тогда встречный вопрос - Вы замужем? ;) Замужем уже 12 лет и имею двух сыновей. Что интересно, мой муж имеет те-же увлечения, что и хозяин этой темы (только вместо мебели он сваркой балуется). Похожий характер, насколько я поняла из сообщений Кости, и тоже родился в Тернополе. Девушки хватайте и не отпускайте- не пожалеете!!! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olga_Flower Опубліковано: 9 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2013 У меня тоже мойка возле плиты. Очень удобно. А в чем суть удобства? В том, что рабочая зона только с одной стороны? Когда готовлюсь к приезду гостей на какой-нить праздник, заняты все комфорки на плите и все вокруг плиты заставлено заготовками, кляром и прочим. Если забрать рабочую площадь с одной из сторон... Бррр. Че делать тогда? На стулья тарелки ставить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Luko Опубліковано: 9 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2013 Замужем уже 12 лет и имею двух сыновей Жаль, очень жаль :D ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 9 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2013 Не там Костя ищет, ему бы на форум осинки(рукодельницы) или какой-нибудь кулинарный. Там столько девчонок: умницы, красавицы, рукодельницы, но без второй половинки. Или в садово-цветочном разделе посветиться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sov1178 Опубліковано: 9 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2013 А в чем суть удобства? Вот и мне не понятно, что удобного? Как по мне, то возле печки нужно с двух сторон иметь место. Я когда готовлю, то мою продукты, потом режу (между мойкой и печкой), потом варю, потом готовое отставляю на столешницу с другой стороны печки. Для меня такой вариант самый удобный, но не во всех кухнях он реализуем... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 10 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2013 зварювальними роботами теж бавлюся...фото будуть пізніше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 10 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2013 “Я еще крестиком вышивать умею….” Костя, а недостатки у Вас есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 10 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2013 “Я еще крестиком вышивать умею….” Костя, а недостатки у Вас есть? які там недоліки - такий завидний холостяк, що шукає другу половинку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 10 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2013 Костя, а недостатки у Вас есть? а як же без них...но це в даній темі не обговорюється ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 10 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2013 “Я еще крестиком вышивать умею….” Костя, а недостатки у Вас есть? Все его недостатки :D www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=116453 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владим61 Опубліковано: 10 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2013 Все его недостатки :D www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=116453 Сдала с потрохами.:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 11 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Сдала с потрохами.:D:D:D А шо делать? Страна должна знать своих героев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 24 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 попрацював трішки з металом... такий от вішак в тамбур... По бюджету 450грн, гнуті елементи власного виготовлення 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 24 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 попрацював трішки з металом... такий от вішак в тамбур... По бюджету 450грн, гнуті елементи власного виготовлення МОЛОТОК!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 24 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Luko Опубліковано: 24 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 Uvex, Вы предлагаете изменить цвет оббивки? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 24 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 Золотые руки.Так смотриш эту тему и думаеш - Есть же и нас свои таланты!!! :beer: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз