988888 Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 В Шушенское шоле?.. :D А там шо, Рошен дешевле :D? 90% молодёжи даже не поймёт при чём здесь Шушенское :D. Но я попросил: Дайте другую ссылку. ... в связи с тем, что Ваша ссылка НЕ работает . "Извините, страница не найдена" . Да и смысл давать ссылку на частное обьявление ОЛХ когда автор самого обьявления может закрыть его в любую секунду ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Это? www.olx.ua/obyavlenie/novyy-kuhonnyy-kombayn-mriya-2m-v-upakovkah5500-griven-IDBQhV6.html?sd=1#269db454dc Косте 2 тыс дорого, а тут целых 5! Оно. Так там не только мясорубка, дофига чего ещё. Неубиваемого. Не та жена ему попалась... Ему бы жёсткую доминирующую, шоб гоняла плеткой по пидвирью, шоб у него руки все время заняты были(они таки из правильного места), шоб ему всякое говно в голову не лезло... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 ... Не та жена ему попалась... :D Так я так и не понял: кто ТОГДА "с удочкой" на рыбалку свидание ходил - он или она :D. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 В 2014 пережили и не одну неделю и еще без авто и магазинов. Наверное, надо было мне смайлики поставить. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 6 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2018 Оно. Так там не только мясорубка, дофига чего ещё. Неубиваемого. Не та жена ему попалась... Ему бы жёсткую доминирующую, шоб гоняла плеткой по пидвирью, шоб у него руки все время заняты были(они таки из правильного места), шоб ему всякое говно в голову не лезло... :lol::lol::lol: Правильно! Чтобы мужу не лезли в голову всякие глупости нужно с самого утра его озадачить! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2018 згадав молодість.. зробив для дружини приліжковий шкафчик з поличкою під ноут...(або каву) 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 6 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2018 згадав молодість.. зробив для дружини приліжковий шкафчик з поличкою під ноут...(або каву) Золоті руки!!! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 У моєї тещі мясорубка Браун, у одної шестерні стерлися зуби через немало років експлуатації, замовив шестерню через інтернет, і ремонт обійшовся менш як у 200 грн. Пластмаси теж є дуже різні, наприклад Zedex - накладки направляючих у металоріжучих верстатів, різні втулки, і т.д., не бояться роботи насухо ) Пластмаса - це не завжди погано ))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 вчора зарубав 3-х гусей..відро мяса...обрізав все, що обрізалось..перемолов ручною (радянською) мясорубкою...все без проблем...поки обійдемось без електроіграшки... п.с. просто мене сильно нервують ті речі, без яких можна обійтися (це ж і стосується новомодних гаджетів, ноутів ТВ і ін) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 вчора зарубав 3-х гусей..відро мяса...обрізав все, що обрізалось..перемолов ручною (радянською) мясорубкою...все без проблем...поки обійдемось без електроіграшки... п.с. просто мене сильно нервують ті речі, без яких можна обійтися (це ж і стосується новомодних гаджетів, ноутів ТВ і ін) Без мотоблока на колесиках с моторчиком тоже можно обойтись! Жена хочет электромясорубку, вкалывает с утра до ночи, зарабатывает больше мужа, а муж ей говорит - обойдешься! Я бы уже подала на развод! Нафига такой муж-скряга! ПЫСЫ. Все что касается кухни я могу купить даже не согласовывая с мужем! Это моя территория и на ней порядки устанавливаю я! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 перемолов ручною (радянською) мясорубкою...все без проблем...поки обійдемось ну якщо сам мелеш - то добре. мене колись близький родич посадив молоти ручною м ясо з плівами:fool:. йо-ма-йо:sorry:. чуть стіл не перекидався від моїх старань. + розкручувала часто. а на ранок дуже боліли руки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Без мотоблока на колесиках с моторчиком тоже можно обойтись! мотоблок цього року навозив дрова майже на вартість самого мотоблока...+ переорано 50соток, викопано купу бараболь, привезено 15 причіпів всякого доброго... хоча так, колись і без мотоблока жив...дрова возила машина...на город наймав трактора (коли черга доходила....) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 сильно нервують ті речі, без яких можна обійтися (це ж і стосується новомодних гаджетів, ноутів ТВ і ін) вчора в маршрутці слухала як водій хвастається пасажиру дорогим телефоном. у нього аж очі світились:D:D:D. кожному своє. для когось це щастя. мене теж не напрягає відсутність плазменного телевізора, айфона та багато чого іншого. аби було Здоров я. оце найвища цінність. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Жена хочет электромясорубку, вкалывает с утра до ночи, зарабатывает больше мужа вона і так нею не буде користуватись....то типу мені для спрощення життя... з непотрібних (але колись дуже бажаних ) девайсів, що зараз валяються на лоджі... 1. кавоварка - 150 баксів 2. хлібопічка - 80баксів 3 електродуховка 110баксів 4. блендер .... 5. тістоміс...100 баксів (бо на вареники він і так не вимісить...вручну мішу) і ще всякі дрібниці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 У моєї тещі мясорубка Браун, У мене зелмер, на шнеку - на кiнцi муфта пластикова. Жiнка якось захотила ножем проштовхнуть мясце, почала штрихать, а нiж раз и застряг, муфта розкололась. Двигун цiлий. Пiшов дiстав коробку з запчастинам яки були в комплектi, дiстав нову муфту, за 5 хвилин поремонтував. До ручноi мясорубки не пидходим з 2015 року. I нi разу не було думки повернутися. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Жена хочет электромясорубку, вкалывает с утра до ночи, зарабатывает больше мужа, а муж ей говорит - обойдешься! Я бы уже подала на развод! я б купила. і не клянчила. і не доводила б її доцільність:D:D:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 мотоблок цього року навозив дрова майже на вартість самого мотоблока...+ переорано 50соток, викопано купу бараболь, привезено 15 причіпів всякого доброго... хоча так, колись і без мотоблока жив...дрова возила машина...на город наймав трактора (коли черга доходила....) Вот видите! Можно ж без мотоблока жить! А Вы купили! Пустая трата денег и еще места кучу занимает! А нужен несколько раз в год! А жену не жалко! Пусть ручками крутит! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 тістоміс...100 баксів (бо на вареники він і так не вимісить...вручну мішу) у мене хлібопічка місить на ура. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 я б купила. і не клянчила. і не доводила б її доцільність. всі покупки від 500грн узгоджуються на сімейній нараді....незалежно від фонду фінансування Добавлено через 38 секунд А жену не жалко! Пусть ручками крутит! я не бачив жодного разу дружину за ручною мясорубкою )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 з непотрібних (але колись дуже бажаних ) девайсів, що зараз валяються на лоджі... 1. кавоварка - 150 баксів 2. хлібопічка - 80баксів 3 електродуховка 110баксів 4. блендер .... 5. тістоміс...100 баксів (бо на вареники він і так не вимісить...вручну мішу) і ще всякі дрібниці якщо вже зовсім не потрібні - продай. очисти територію. Добавлено через 52 секунды я не бачив жодного разу дружину за ручною мясорубкою )) от такий аргумент і озвучте. як тільки побачу 5 разів - куплю. Добавлено через 59 секунд всі покупки від 500грн узгоджуються на сімейній нараді та зараз чек сільповський менше 500 грн.:( не буває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 чуть стіл не перекидався від моїх старань. + розкручувала часто. тут треба шоб чоловiк помiг, треба шоб ситечка то ножi були як зеркало. тоди рiзать будуть гарно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 вона і так нею не буде користуватись....то типу мені для спрощення життя... з непотрібних (але колись дуже бажаних ) девайсів, що зараз валяються на лоджі... 1. кавоварка - 150 баксів 2. хлібопічка - 80баксів 3 електродуховка 110баксів 4. блендер .... 5. тістоміс...100 баксів (бо на вареники він і так не вимісить...вручну мішу) і ще всякі дрібниці 1. ежедневное многоразовое использование! (Либо Вы купили не очень хорошую) 2. Раз в месяц точно достаю, больше для теста и джемов 3. Почти ежедневное использование (опять таки, смотря какую купили) 4. почти каждый день, у меня он для многих вещей так же как и миксер 5 нету - эта функция есть в блендере и хлебопечке Может Вы не то покупаете или пользоваться не умеете? Если оно не востребовано - продайте, а на вырученные деньги купите мясорубку. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 всі покупки від 500грн узгоджуються на сімейній нараді....незалежно від фонду фінансування дружині це подобається? обговорення, сама рада? і все ж таки, хто 3-й примає участь в голосуванні? уже весь час 1: 1 буде. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 я не бачив жодного разу дружину за ручною мясорубкою )) И не увидите! Она это даже принципиально делать не будет! Это очень тяжело для женщины! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 вона і так нею не буде користуватись....то типу мені для спрощення життя... з непотрібних (але колись дуже бажаних ) девайсів, що зараз валяються на лоджі... 1. кавоварка - 150 баксів толкова кавоварка стартуэ вiд 1500 баксiв. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз