igor_ko Опубліковано: 10 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2010 буду понашому балакати по кипячівецкому Нігде в житю би неподумав шо ти такий фест моцний газда... молодець, і пліт файний і город великий, а отой хлівец тоже з цегли, ти його вперед будував першим? а ше напиши кільо Yurecl бере за метер з трубов чи без... яка в тебе глибина до води? земельку купував чи в спадок прийшла? чи можна розраховувати на оренду будівельного спорядження у випадку якшо треба буде, доречі якшо треба рук на вихіді дні я би собі чогось повчився як практикант, жаль не встиг на кладку, мрію навчитись цеглу і камінь окуратно класти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 11 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2010 буду понашому балакати по кипячівецкому Нігде в житю би неподумав шо ти такий фест моцний газда... молодець, і пліт файний і город великий, а отой хлівец тоже з цегли, ти його вперед будував першим? а ше напиши кільо Yurecl бере за метер з трубов чи без... яка в тебе глибина до води? земельку купував чи в спадок прийшла? чи можна розраховувати на оренду будівельного спорядження у випадку якшо треба буде, доречі якшо треба рук на вихіді дні я би собі чогось повчився як практикант, жаль не встиг на кладку, мрію навчитись цеглу і камінь окуратно класти 1. Прямо розмова по-нашому, по кипячівському 2. Хлівець з цегли + утеплення і вагонка. Хлівець будувався першим, потім будинок 3. Yurecl бере по 150грн/м + моя труба. До води 22-25м. Але з 5-го метра сплошна камяна плита. Буріння - проблемне. 4. Земельку купував... 5. На оренду - можна ;) 6. На паркан - покличу ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 Все, з внутрішніми штукатурними роботами закінчив... Далі стяжки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 22 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2010 влаштували маленький пікнічок....на 8 чоловік (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 25 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2010 Порибалив... (ссылка на изображение устарела) Моя кошака (ссылка на изображение устарела) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2010 а воду так і не пробурили... чекаю на бурову на базі ЗІЛа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 2010 усе, сятжки готові...штукатурки внутрішні теж... на черзі утеплення мансарди...але от чим утепляти - так докорінно і не вирішив так і далі сижу без води Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 14 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2010 Приїхала бригада доробляти свердловину... Аж страшно, як той ЗІЛ 131 з буровою заїхав за будинком (від будинку до межі - менше 4 м....)... + як на зло вже 3 дні дощі... (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 15 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2010 А чого їх аж два (ЗІЛи)? На яку глибину буритесь? Які труби використовуєете (метеріал, діаметр)? Фільтр який вони встановлюють (довжина, діаметр)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2010 Один ЗІЛ - бурова, інший - бочка для води... Сьогодні пробурили до 45м., є вода...але дебет малий. Вирішили бурити далі. Труба - метал 159, стінка 5,0. Фільтр не ставлять - в мене з 8-го метра - суцільний камінь, немає ні піску, ні глини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 16 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 16 травня 2010 (змінено) до вечора пройшли відмітку 55м...нормальної води немає одним словом - я попав...не розраховував я на такі глибини і відповідно ціну по сусідству в всіх по 25-28м свердловини, але там просто качають малишами і носять відрами воду до хати що далі буде - не знаю Змінено 16 травня 2010 користувачем Nobel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hover Опубліковано: 16 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2010 Сочувствую. да, эх ладно промолчу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2010 пройшли 60 м....нічого цікавого в мене вже опустилися руки, нічого не хочу на цій будові робити... як так, що по всьому селі була макс. глибина до 50-55м (але основна частина 25-30м) а тут таке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VitalLive Опубліковано: 17 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2010 а разведку какую-то предварительную не делали ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2010 ні... в нас там своя специфіка...після 7-10 метрів - суцільний камінь... за їхніми ж словами, коли починали буріння, вода там є кругом.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inspektor Опубліковано: 18 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2010 Ви не розчаровуйтесь. Спробуйте знайти в цьому позитивні моменти - будете мати артезіанську воду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 2010 ех...настрій нижче плінтуса... пройшли 64....по нулях, при тому, що все село сидить на горизонті 25-35м...і чудова вода в достатній кількості Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 19 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2010 ех...настрій нижче плінтуса... пройшли 64....по нулях, при тому, що все село сидить на горизонті 25-35м...і чудова вода в достатній кількості от блін... може, якась аномалія в цьому місці? Мені от знайомий розповідав, що він викликав "спеціаліста", який з прутками хотив по ділянці і вказав точне місце, де треба бурити... І дійсно все було ОК... А не могли вони "проскочити" водоносний шар? Ну типа щоб на гроші вас розвести? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2010 Не ті грунти, щоб з вербою чи дротиком воду шукти ...в мене там з 8-го метра суцільний камінь.... Вроді добурилися....72 метра, червоний камінь. Качали Водолієм 3,6куб.м.... п.с. сама глибока свердловина в селі....знову скажуть, що "крутий бандіт будується" 8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 20 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2010 ну слава Богу! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kliman Опубліковано: 21 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2010 Не ті грунти, щоб з вербою чи дротиком воду шукти ...в мене там з 8-го метра суцільний камінь.... Вроді добурилися....72 метра, червоний камінь. Качали Водолієм 3,6куб.м.... п.с. сама глибока свердловина в селі....знову скажуть, що "крутий бандіт будується" 8-) Вітаю. Вода в будинку - половина життя. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 21 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2010 Вроді добурилися....72 метра, п.с. сама глибока свердловина в селі....знову скажуть, що "крутий бандіт будується" 8-) зато тобі на такій глубині пофігу сосєдські какашки.... Шукай в усьму позитив. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 21 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2010 Вроді добурилися....72 метра, п.с. сама глибока свердловина в селі....знову скажуть, що "крутий бандіт будується" 8-) зато тобі на такій глубині пофігу сосєдські какашки.... Шукай в усьму позитив. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 21 травня 2010 займаюся утепленням мансарди... поки з водою продовжувати не можу, болота...чекаю, щоб висохло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 18 червня 2010 Помаленьку просуваємося... Закінчив утеплення мансардного поверху, розвів і запустив водопостачання, зробив повністю приямок біля свердловини, завершив каналізацію. Тимчасово зробили літній душ...(річ хороша:D) Вже 2 неділі як проживаємо в будинку. Готую їжу на 4-х камфорній електроплиті (тепер не можу звикнути вже до газової в квартирі) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз