xPavelx Опубліковано: 16 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2018 І взагалі, якщо ти не їздиш на заробітки, не їздиш на "бляхах"...то ти не знайшов своє місце в житті... Я наверное что-то пропустил в этой жизни. Это с каких пор стало престижно ездить на евробляхах ? Да и багатых зарабитчан как-то встречать не доводилось. Поэтому я думаю наоборот, ты молодец если можешь зарабатывать на жизнь тут, а не вкалывая на заводе в Польше. 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 16 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2018 Але шкода, що ніхто мене не підтримує в цих "хоббі". Чогось в суспільстві (принаймні в моєму оточенні) склалася така думка, що якщо ти живеш в селі...і не дай Бог маєш город і господарку - то ти невдаха, лох і т.д.... І взагалі, якщо ти не їздиш на заробітки, не їздиш на "бляхах"...то ти не знайшов своє місце в житті... Тому я не маю зараз ні друзів, ні практично і знайомих....Самі по собі...Не друзі то! Гони таких Костю з свого оточення. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 16 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2018 ТА і дружина, чесно кажучи, не особливо то все підтримує...а жаль та вона просто в недоумЄніЇ:D. сьогодні слухає, як це важко й не прибутково, а завтра ти вже тягнеш додому нового тракторця:D. Добавлено через 2 минуты не їздиш на "бляхах". а це щось таке безбожно цінне? я думаю, ти собі можеш позволити, просто не хочеш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 16 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2018 Кури в вольєрі...на разі 75штук, минулого року було більше... Ночують в теплому курнику з освітленням )) Окремий басейн для водоплаваючих )) Блакитні Фаворити..ну дуже я їх люблю. Минулого року зі своїх інкубаторів мав їх 70штук..правда зїдали за день напевно як 3 поросят...але )) Дорослий качур бита вага до 4кг...смачне мясце 15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 16 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2018 Кури в вольєрі...на разі 75штук, минулого року було більше... ... Как с таким хозяйством есть время для скуки и пессимизма? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 16 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2018 Ночують в теплому курнику з освітленням )) Окремий басейн для водоплаваючих )) Супер! у нас люди не всі живуть в таких умовах! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 16 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2018 Тому я не маю зараз ні друзів, ні практично і знайомих....Самі по собі... ( Не багато й втратив. Краще бути самим, ніж з тими, хто тебе не поважає, не розуміє, не підтримує. ТА і дружина, чесно кажучи, не особливо то все підтримує...а жаль Дивись на це так: вона ще молода, багато чого не розуміє. Підросте - зміниться. ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 16 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2018 Ночують в теплому курнику з освітленням )) кури ж гарячі...зимою менше +15 не падає температура...на двір виходять через маленький отвір, який закривається/відкривається в обидві сторони...і кури там шастають не було б запаху від них - можна було б використовувати замість обігрівачів ))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 17 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2018 А яка площа вольєра для такої кількості птиці ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 17 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2018 не було б запаху від них - можна було б використовувати замість обігрівачів ))) :D Кость, сейчас многие пользуются спец. порошками, которым посыпается пол в сараях с птицей (для крупных животных тоже есть). Он абсолютно безвредный, убирает лишнюю влагу и запах. Когда заходишь в сарай не вонь стоит, а приятный запах древесины. И убирать можно просто веничком (так размягчает). У мое мужа родители маньяки по всякой живности. Было дело укатили на отдых более чем на месяц и мне пришлось за всем их хозяйством самой следить (муж в Донецке работал, выезжал в 7:00 и возвращался в 20:00). Тогда я и разузнала про порошки. В итоге уборка за стадом :D кроликов (46 гол.), курями (50 гол.), гусями (20 гол.), свиньми (4 гол.) занимала всего пол-часа в неделю (можно и в месяц). Ну и на покормить примерно столько же в день. Вот скажите, зачем людям у которых месячный доход около 40 тыс. грн. такое хозяйство? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2018 А яка площа вольєра для такої кількості птиці ? вольєр біля 40кв.м., хлік для ночівлі 10кв.м. Добавлено через 1 минуту у которых месячный доход около 40 тыс. грн. такое хозяйство? ну хоббі...ну щоб не гірше ніж в сусідів..ну щоб натуральне і своє.. а піідстиляю або тирсу або солому...але не уявляю, як з кліток з гусями чи качками не чистити кожного ранку...там крути-не крути буде мокро після ночі...бо то така живність Добавлено через 2 минуты Ну и на покормить примерно столько же в день. не уявляю, як за пів години то все нагодувати..хіба тупо насипати всім зерна меленого... мої балувані..терті гарбузи/буряк..варене зерно, кукурудза в качанах, картопля варена..то все натираю в корморізці..потім в бетономішалку з додаванням меленого зерна/кукурудзи/соняшщника/сої...тоді на роздачу по годівницях... і займає то все (особливо зранку) явно не пів години 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 17 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2018 не уявляю, як за пів години то все нагодувати..хіба тупо насипати всім зерна меленого... мої балувані..терті гарбузи/буряк..варене зерно, кукурудза в качанах, картопля варена..то все натираю в корморізці..потім в бетономішалку з додаванням меленого зерна/кукурудзи/соняшщника/сої...тоді на роздачу по годівницях... Гарбузи, буряки терла + мелений комбікорм (що туди свекор намолов не можу сказати)+ сіно+ качани кукурудзи. Швиденько розсипала, воду замінила і на роботу побігла. :D Якщо нікуди не поспішаєш можна і більше біля них ходити. Я ж тобі кажу, щоб не було того джвакотіння, посипати требі осушувачем підстилки (порошок такий, не дорогий). Не має запаху тоді та сухо і легко прибирати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 17 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2018 а піідстиляю або тирсу або солому...але не уявляю, як з кліток з гусями чи качками не чистити кожного ранку...там крути-не крути буде мокро після ночі...бо то така живність Добавлено через 2 минуты не уявляю, як за пів години то все нагодувати..хіба тупо насипати всім зерна меленого... мої балувані..терті гарбузи/буряк..варене зерно, кукурудза в качанах, картопля варена..то все натираю в корморізці..потім в бетономішалку з додаванням меленого зерна/кукурудзи/соняшщника/сої...тоді на роздачу по годівницях... і займає то все (особливо зранку) явно не пів години Это если кормить и убирать. А если просто пофантазировать как кормила и убирала, то пол часа в день вполне достаточно :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 17 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2018 Это если кормить и убирать. А если просто пофантазировать как кормила и убирала, то пол часа в день вполне достаточно :D Вы всех по себе не равняйте. Это у вас фантазии через край. ______________ Костя, сейчас осушитель подстилки Микадез используют. Я тогда покупала российского производства Ультралайт по-моему, его уже у нас не продают. Немного этого порошка смешивала с опилками. Было сухо и не утоптано. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2018 просто я поки з ними поговорю, поки поглажу...то і час біжить )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nata1 Опубліковано: 18 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2018 просто я поки з ними поговорю, поки поглажу...то і час біжить )) Жiнку треба гладити, а нi курочек.:D 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2018 Жiнку треба гладити, жінка вся в роботі..молодий колектив...зранку йде..я ще сплю..ввечері приїжджає..і зразу спати...так і живемо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 18 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2018 жінка вся в роботі..молодий колектив...зранку йде..я ще сплю..ввечері приїжджає..і зразу спати...так і живемо А ты когда в дом заходишь, ничего не мешает? Извини 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 18 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2018 Жiнку треба гладити, а нi курочек.:D Жiнку треба не гладити... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 18 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2018 Жiнку треба не гладити... :D Да. Два раза. :D А если за целый день она "шкоду" не делала - тогда три :D. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 18 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2018 :D Да. Два раза. :D А если за целый день она "шкоду" не делала - тогда три :D. За шкоду можно и "наказать". Совсем другие ощущения. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 18 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2018 За шкоду можно и "наказать". Совсем другие ощущения. :D :D Не. Она у него хитрая. Когда она сделает шкоду то :D:...ввечері приїжджає..і зразу спати... Как её спросоня наказать :D? Заикаться начнёт... кто-то из них :D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 19 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2018 За шкоду можно и "наказать". Совсем другие ощущения. :D Ваш любимый фильм "50 оттенков серого"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 19 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2018 Ваш любимый фильм "50 оттенков серого"? Допускаю, что есть девушки, которым хочется, чтобы рядом был сильный, богатый мужчина, который бы не просто любил, а обожествлял. За которым, как за каменной стеной. За которым и в огонь и в воду, и на всякие эксперименты в красной комнате. Сам фильм - средненький, второй раз не смотрела бы. Я немного из другой истории. Для меня всё там слишком. А почему Вас это так заинтересовало? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 19 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2018 отвечу вашими словами. Я немного из другой истории. Для меня всё там слишком. :D но иногда таки надо шлепнуть...:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз