Nobel Опубліковано: 6 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2016 зважаючи на потреби..саме частіше ходжу в посадки по дрова... п.с. і це не "стьоб" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 6 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2016 зважаючи на потреби..саме частіше ходжу в посадки по дрова... п.с. і це не "стьоб" Сам хожу туда с сентября. Беру только сухостой или поваленные после бури деревья. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 6 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2016 хм..от з жінками..я хочу як з авто..щоб і гарна..і престижна..і щоб не дорога в обслуговуванні..і не встидно на люди виїхати..але щоб можна було і дрова з лісу притягнути і мішки привезти..і т.д. ) Під ці вимоги підпадала ВАЗ-2106 десь у 80-х роках... Машина на усі випадки життя... Але зараз таких не випускають... Пошукайте, можливо, більш раніших років випуску... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2016 Під ці вимоги підпадала ВАЗ-2106 їздив на такі 3 роки...але 1,3 слабоватий був для неї..4 ступка....і задній привід а так машина дуже навіть ок..на той час, коли її поставили на конвеєр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 7 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2016 Гарна i престижна =дорога Бери ношу по себе, Чтоб не падать при ходьбе .... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2016 якщо немає за що утримувати..то краще вже пішки...менше нервів..кращий сон 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 12 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2016 Костя, если не сложно, просвети меня по опрыскиванию деревьев. Я уже их обработал железным купоросом, так как что-то быстро потеплело. Родичи советуют еще раз им через недельку воспользоваться, а потом медным купоросом или бордосской смесью. Не дофига ли это будет? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 13 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2016 я обробляв бордовською 1 раз і ще препарат "Брунька"...зараз буде побілка (вапно, мідний купорос і обойний клей для гарного утримання побілки на кронах)... ну і підживив все грунтовно...органіка + попіл з котла. Пізніше внесу нітроамофоску. Після розпускання листя - карбомід під крони і обрискувати буду розчинок того ж карбоміду (80г/10л води)...і листочку будуть файні, зелені. Потім по ходу Хорус + Актара десь 4-6 разів за сезон. За місяць до збору врожаю - вже нічим не обробляю..якщо заїдає тля - то натуральні рецепти..розведений часний з укропом + чуть перцю червоного... Добавлено через 7 минут всі дерева пострижені..малина обрізана..до сезону готовий... до полуниці ще рано братися на всьому повно бруньок, хоч би заморозки не знищили коли починають цвісти - обрискую слабим розчином меду....і всі бджоли в мене:D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 13 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2016 просвети меня по опрыскиванию деревьев. А меня еще просвятите: какие дерева опрыскивать, а какие нет? или все? Добавлено через 43 секунды Костя, как там ваша рассада? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 13 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2016 belosnezka зараз всі..так як схема обробки на даному етапі практично однакова... от потім..вже є нюанси, бо хвороби різні...тіж персики чи сливи, хоча багато спільного небезпечні - грибкові, бо після ураження важко боротися..а шкідники - то не проблема. в мене інша проблема..армія хомяків...величиною з невеликого кота..вже штук 10 вбив..але їх сотні Добавлено через 1 минуту Костя, как там ваша рассада? перець і селера в горшках росте..а от помідори, капуста...ще в роздумах за парник потримав в руках то агроволокно - не знаю, щось не можу зрозуміти, чи дасть воно той "гарни ефект" як його всі рекламують на полуниці мені з чорним агро не сподобалось..без волокна були кращі врожаї 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 13 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2016 я підтримую такий стиль..коли на щось не заробляєш чи не тягнеш ..сенс дивитися... тому не ходжу по турфірмах. дорогих ресторанах, автосалонах і ще купу всього іншого Неправильный подход. Про визуализацию что нибудь слышали? Это когда что то сильно хочется надо о нем постоянно думать так как будто оно уже есть у вас. Представлять как едете на машине своей мечты, просыпаетесь солнечным утром с любимой женщиной, пьете с ней вкусный чай... Детализировать максимально. Представлять свои чувства и эмоции от владения вещью или отношений. Не посвященному кажется это бредом, но оно реально работает. Постепенно меняется образ мышления, отсюда образ действий. Мозг быстро придумает где взять ресурс для выполнения, а жизнь даст возможность. Удивитесь как быстро материализуется в реальность. 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 20 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2016 Господин Нобель, карбамидом не поздно брыскать черешни, смородину? Немножко они показали уже почечки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2016 Карбомидом обробляється..коли є листя.... це ж азотне добриво 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 21 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2016 зараз буде побілка (вапно, мідний купорос і обойний клей для гарного утримання побілки на кронах)... А яка роль побiлки зараз? Знаю роблять осiнню, захищае кору вiд сонячних опiкiв зимою. ну і підживив все грунтовно...органіка А чим саме? I як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 21 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2016 А яка роль побiлки зараз? Знаю роблять осiнню, захищае кору вiд сонячних опiкiв зимою. Защищает от ползущих с земли паразитов, а в моем случае еще и от зайцев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 21 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2016 Защищает от ползущих с земли паразитов, а в моем случае еще и от зайцев. А чем заменить нет времени бадяжить все это? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 21 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2016 А чем заменить нет времени бадяжить все это? Везде продают т.н. садовую краску в удобных баночках. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2016 А чим саме? I як? грунтове підживлення...по периметру рівчик десь 60-70см від стовбура..туди нітроамофоску (на 5-6р річні дерева вношу 0,5л добрива) і пригорнути то все землею. Органіку розкидав ще коли були морози 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 26 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2016 Органіку розкидав ще коли були морози А що саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 26 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 березня 2016 А що саме? перепрівші відходи від курей, качок, гусей і т.д...то все перемішено з тирсою і соломою..посипалось як підстилка 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 26 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2016 А що саме? органіку... :D В кого яка є. В мене зайці цим займаються, причому в таких кількостях вносять цю саму органіку, що навіть, не знаю як в них так виходить. Чи то точніше з них... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2016 скажу одне: не вкладайте гроші в села в україні....не варто...не варто в цій країні взагалі нічого вкладати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя Гриша Опубліковано: 2 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2016 скажу одне: не вкладайте гроші в села в україні....не варто...не варто в цій країні взагалі нічого вкладати Что случилось? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2016 а тому що: ти роками будуєш..доводиш до ладу все...скидаєшся на дорогу, на комунікації на освітлення села і т.д... потім приходять ""мудрі"..кажуть, що ти олігарх, обкладають тебе податком, піднімають тарифи в 5-10р за 2р...що не вистачає і цілої зп на покриття... ти вирощуєш с/г продукцію..потім її можеш продати за копійки, які не покривають витрат... і ще кпу всього.. тому так, не варто тут вкладати в агросектор і проживання в приватному будинку все, що влада хоче зараз..це щоб населення жило в 1-2к кв. по 2 покоління, отримувало зп в конвертах..офорило субсидію і все а працювати офіціно і мати халупу 200кв.м. - то не для нашої країни ДЛя тих, хто тільки стоїть перед питання, чи будувати....не будуйте!!!! Я потратив 7р своїх на це питання..і навіщо??? навіщо??.. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 2 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2016 а тому що: ти роками будуєш..доводиш до ладу все...скидаєшся на дорогу, на комунікації на освітлення села і т.д... потім приходять ""мудрі"..кажуть, що ти олігарх, обкладають тебе податком, піднімають тарифи в 5-10р за 2р...що не вистачає і цілої зп на покриття... ти вирощуєш с/г продукцію..потім її можеш продати за копійки, які не покривають витрат... і ще кпу всього.. тому так, не варто тут вкладати в агросектор і проживання в приватному будинку все, що влада хоче зараз..це щоб населення жило в 1-2к кв. по 2 покоління, отримувало зп в конвертах..офорило субсидію і все а працювати офіціно і мати халупу 200кв.м. - то не для нашої країни ДЛя тих, хто тільки стоїть перед питання, чи будувати....не будуйте!!!! Я потратив 7р своїх на це питання..і навіщо??? навіщо??.. Тезка, що сталось, хто тебе образив? Звідкіля стільки песимізму ? Весна на вулиці! Все буде добре. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз