2234424 Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 хм..от з жінками..я хочу як з авто..щоб і гарна..і престижна..і щоб не дорога в обслуговуванні..і не встидно на люди виїхати..але щоб можна було і дрова з лісу притягнути і мішки привезти..і т.д. ) А приведите пример такого автомобиля пожалуйста? Который подходит под такое описание? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 5 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 щось з позашляховиків... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 хм..от з жінками..я хочу як з авто..щоб і гарна..і престижна..і щоб не дорога в обслуговуванні..і не встидно на люди виїхати..але щоб можна було і дрова з лісу притягнути і мішки привезти..і т.д. ) тобі й Ви маєти бути харизматичним, дотепним... не вибагливим... впевненим в собі та привітним "на людях", але багато працювати й гарно разобляти, при чому не приносити додому робочі "клопоти", а бути легким та веселим :D 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
2234424 Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 щось з позашляховиків... Я почему спросил название конкретной модели, даже в автомобилях это не будет сочетаться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oksa1970 Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 "хм..от з жінками..я хочу як з авто..щоб і гарна..і престижна..і щоб не дорога в обслуговуванні..і не встидно на люди виїхати..але щоб можна було і дрова з лісу притягнути і мішки привезти..і т.д."Нобель доповню Ваш список:1 щоб без пробігу і міняти кожні 5 років на нову 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 щоб без пробігу і міняти кожні 5 років на нову это служебная, судя по описанию ))) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali_smile Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 хм..от з жінками..я хочу як з авто..щоб і гарна..і престижна..і щоб не дорога в обслуговуванні..і не встидно на люди виїхати..але щоб можна було і дрова з лісу притягнути і мішки привезти..і т.д. ) То тут як з авто... їх вже давно розібрали, ви не встигли.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 То тут як з авто... їх вже давно розібрали, ви не встигли.... остался неликвид брачного рынка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oksa1970 Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 Та ні.Лишився ексклюзив-найкращі і найдорожчі!Не кожен справиться з управлінням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 ага, обычных и дешевых, значит, разобрали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
2234424 Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 Определенно Нобель попал в слабое место, смотрите какая дискуссия пошла. А вообще конечно пока вы Костя будете женщину с автомобилем сравнивать - у вас действительно "половинка" не появится, женщина это точно не автомобиль. 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 щоб і гарна..і престижна..і щоб не дорога в обслуговуванні..і не встидно на люди виїхати..але щоб можна було і дрова з лісу притягнути і мішки привезти..і т.д. ) Так тут надо два авто 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 Так тут надо два авто Так тоді прийдеться принять Іслам, і відмовиться от бекону:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 Так тут надо два авто Так тоді прийдеться принять Іслам, і відмовиться от бекону Та ні, мабуть, такі суперечливі та примхливі побажання вирішуються просто: дружина + коханка. Але в зв'язку з тим, що пан Нобель одружуватися не планує, то 2-3-... дівчатам буде морочити голову одночасно:D. А вони, роти повідкривавши на його статки, будуть спершу охотно чекати пропозиції:D. Якої не буде ніколи. І поки Нобель буде знаходити трахі-трахі на стороні, одружуватись не буде:D. А знайти зараз можна років до 60-70-..., в кого яке здоров'я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 Определенно Нобель попал в слабое место, смотрите какая дискуссия пошла. у меня авто легковое. все задачи выполнять им сложно, но 99% выполняю. в горы ездит, по офроаду тоже слегка, по льду цепи спасают (пару раз приходилось). да стремно когда колесо вывешивается на 60см и конечно часто возникает мысль что кросовер конечно было мое. но вцелом проблем нет. лыжи влазят, лодки матрасы палатки тоже, но нужно чуть больше голову включать. вопрос в другом - я понимаю термин "красивая", нормальное субьективное отношение. но остальное аля "престижная", "другие заценят", "дрова возить" - имхо лишнее. :D ну на счет жены - если это твой человек, то думаю вопросов по поводу "хазяйки", "дров" и "престижности" точно не будет, даже если это и не будет основной конек :D в этом плане конечно круто когда жена чуть раньше появляется чем дом хазяство и т.п. - тогда вместе идет притирка, вместе вырабатуется тот подход который обоим приемлен по разным вопросам. потому в случае ТС имхо давить хотелками прямо по всем фронтам это конечно очень круто. большой контраст, "вот ты как максимум идеш вечеом в кафе" и "нарубай дров, покорми курей, сделай борщ, одень платье и в оперу, поражать корешей знанием французкой кухни" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 5 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 "нема чого йти в автосалон ...якщо з/п 100баксів" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 Я по автосалонам ходил с зарплатой 20$ .... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 5 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 я підтримую такий стиль..коли на щось не заробляєш чи не тягнеш ..сенс дивитися... тому не ходжу по турфірмах. дорогих ресторанах, автосалонах і ще купу всього іншого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 Автосалоны разные бывают .. хм..от з жінками..я хочу як з авто..) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 тому не ходжу по турфірмах. дорогих ресторанах, автосалонах і ще купу всього іншого А вы попробуйте наоборот провести эксперимент. Оденьте красивый костюмчик, туфельки красивые, парфюмчиком сбрызнитесь и пройдитесь по салонам, можете даже тест-драйв заказать, с Вас денег не возьмут, приценитесь к дорогим вещам. Просто поиграйте в игру. И проследите, что будет происходить в Вашей жизни;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 хм..от з жінками..я хочу як з авто..щоб і гарна..і престижна..і щоб не дорога в обслуговуванні..і не встидно на люди виїхати..але щоб можна було і дрова з лісу притягнути і мішки привезти..і т.д. ) Гарна i престижна =дорога в обслуговуваннi. И мешки таскать не будет. Пересматривайте требования, либо ищите возможности обеспечить гарну та престижну. Ровню нужно искать, ровню. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2016 Ровню нужно искать, ровню. так от тому і на Калині катаю + стара ЛТ28 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 6 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2016 так от тому і на Калині катаю + стара ЛТ28 Сильно, сильно дофіга тараканів в голові! Готовий поспорити... в половини форумчан і четвертини немає того що маєте Ви. Якщо ще взяти привязку регіональну, Тернопіль - то в наший час скажуть олігарх:D P.S. А будинок все ж краще будувати з супутницею, буд. процес згуртує_ 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 6 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2016 Сильно, сильно дофіга тараканів в голові! А може то не таракани, а стьоб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 6 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2016 А може то не таракани, а стьоб? Це наша Галю просто балувана.:D 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз