Sumchanka Опубліковано: 28 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2015 9 сосон...самі високі і пухнасті - по 1,8-2м не маю ні гірлянд ні прикрас Так в чем проблема- много не надо, а елка должна быть наряжена! Как раньше- и конфеты вешали и апельсины, а если у Вас по сусекам поскребти- так,думаю, всякой всячины, которая заменит игрушки столько найдется 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 28 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2015 Красиво у Вас,Нобель.. У меня такое ощущение,что Вы повелитель неодухотворенных предметов. И места у Вас хорошие-тихо,спокойно,никто никуда не спешит.. Когда-то сам хотел сколотить капитал и свалить на Западную. Понял,что не смогу.Привык к нашему чаду и угару. А вот так тему посмотришь-опять нагребает.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 29 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2015 Красиво у Вас,Нобель... и свалить на Западную. Пий,земляк,так на пенсию выйдем и рванём! Мабуть,Нобель возьмёт в соседи?! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2015 до речі..з двох сторін продають ділянки....я їх зараз і так обробляю...купив би..но дорого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 29 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2015 Шо,невже бiльше 1тис.долярiв за сотку? У нас,в Днепре-это средняя цена...А,вибачаюсь,Ви мали на увазi-"купити,щоб було свое i поруч"?А я имел ввиду "переехать,купить и строится". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2015 та вже менше за 1 тис за сотку..але там ділянки по 25-30 соток.... та мені поки так дають обробляти + свої гектари (правда за 200км...звідки і чорнослив і горіхи мішками, і гриби і все інше) то і так вистачає...роботи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 30 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2015 Пий,земляк,так на пенсию выйдем и рванём! Мабуть,Нобель возьмёт в соседи?! Главное,что бы Нобелю норм.было с такими соседями А так бы я всяко за,хорошо там,душевно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 1 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2016 (ссылка устарела) Встановив Сварог 20кВт...з заведеними повітроводами на 2-гий поверх... Гріє гарно.... П.с. краще я утримаюсь від коментарів, стосовно цін на газ і загалом ситуації в країні Можна будь ласка фото як в кімнату потрапляє повітря, -повітря в кожну кімнату потрапляє, чи в коридор а звідти розходиться? -яка різниця в кімнаті по температурі (конвекція)? Яким чином контролюєте температуру повітря, можливо бі. заслонки встановлені? Який основний вид опалення "газ"? Дякую за відповідь! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 1 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2016 Toxa@М на 2-гий поверх заведено повітровод в коридор..тяга повітря дуже сильна..дує як з турбіни... основний вид опалення - газ, коли на місці в будинку я чи батьки- опалюємо більше булером...якщо залишаю будинок на 2-3 дні - газ. Різниця температур...вагома лише на другому поверсі в великій кімнаті, яка над гаражем..там десь 4-5 градусів, в порівнянні з іншими. При сонячній погоді виручає те, що 4 кімнати виходять вікнами на південну сторону...а будинок то на горбочку..сонце в будь-яку пору року вагому частину часу освітлює і нагріває ці кімнати...гірше похмура і вітряна погода На разі задоволений роботою булеру...мінус - сажа в димоході. Надіюся, що до кінця сезону без чистки обійдеться..потім дорога на дах і чистка димоходу...+ що димохід прямий..тупо 8м труби 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 січня 2016 -21 за бортом котел включений на +42, булером десь 12годин в добу опалення... розхід газу за добу 9куб., розхід дров - 6 відер по 15л. в будинку від +19 до +22 в залежності від кімнат без дров треба було б ставити +55 і розхід під 30куб в добу... але вже передають потепління...так що прорвемось 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 12 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 12 січня 2016 перебрав автобус...тепер далі є на чому їздити по дрова, пісок і щебінь з карєру возити ..та і так..прокататися на високому і надзвичайно мякому транспорті..хоч і старому :D (ссылка на изображение устарела) 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 13 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 мякому транспорті..хоч і старому :D Зато там наверняка простой атмосферник стоит? Без всяких турбин и интеркулеров? Меньше наворотов - меньше мороки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 13 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 Так простий 2.4 6 горшков и прлстой ТНВД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 13 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 Так простий 2.4 6 горшков и прлстой ТНВД Простий і надійний тракторець. Завжди подобались такі речі. Зірок з неба не хватає, але може іхати навіть без аккумулятора і вигорівшою проводкою.:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 13 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 Простий і надійний тракторець. Завжди подобались такі речі. Зірок з неба не хватає, але може іхати навіть без аккумулятора і вигорівшою проводкою.:D Да-а, сейчас такие автомобили уже не производятся. Их только берегут, перебирают, как Костя. Сейчас Cdi, электронная педалька. А если сломался, то только эвакуатор и на диагностику, бо там сразу и не разберешься, в чем проблемма. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 13 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 Да-а, сейчас такие автомобили уже не производятся. Их только берегут, перебирают, как Костя. Сейчас Cdi, электронная педалька. А если сломался, то только эвакуатор и на диагностику, бо там сразу и не разберешься, в чем проблемма. Я когда то в мороз такую педальку ковырял. Заводится и держит 1.5 тыс обороты и ни на что больше не реагирует. Думал педалька. Оказалось что компьютер выгорел и у движка включился сервисный режим что бы можно было доехать на 1 передаче до парковки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 13 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 проста педаль..простий трос газу... стараюсь тримати в оригіналі..без колгоспу..але все-менше і менше оригінальних запчастин...+ ціни а так машинко ок...10л практично що траса що місто..хіба проти вітру..то буде всіх 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 13 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 Так простий 2.4 6 горшков и прлстой ТНВД на трассе по одно полоске стрёмно на такой машине обгон делать...тапок в пол, а она пока наберёт обороты...а так трудяга...продаём?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 13 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 так..машина не для різких маневрів...але по трасі як на круїз-контролі 90 йде стабільно... ну і розворотність коли колеса під кут лягають, як в Мерсах радує... та був час виставляв на продаж..але те що хочу, не дають..а за ціною китайського скутера віддавати не хочу...ті гроші мені ситуацію мало змінять..а в господарстві виручає 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 24 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 січня 2016 Пів дня малював ) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) уже по 2,5м... п.с. -19 за бортом по опаленню...за добу 2 мішка дров + мішок качанів з кукурудзи..без газового котла..в приміщенні від +16 +20 в залежності від кімнат 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 31 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2016 Вітаю! Нобель, а я до вас в вечірній час:D. Пам'ятаю, що у вас черешні гарно родять, ви ними ласуєте, навіть, взимку. Розкажіть, як ви за ними доглядаєте, чим удобрюєте? Я посадила черешню років 3-4 тому. але вона й зараз мого зросту:D, не вища. Бокові гілки майже не відростають. Стоїть фактично гола палка, на якій викидаються листки. й 5-10 ягід щороку. Чого їй не вистачає? Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 31 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2016 Підживлення: весна..ще в лютому..розкидаю органіку по снігу навколо крони... потім в квітні - нітроамофоску..по 0,5-1л на 1 дерево... обовязкова правильна обрізка в березні...ну то не знаю, як пояснити...то треба показати ;) після цвітіння - карбомід по 0,5л на дерево по периметру крони (на відстані 0,5-0,8м від стовбура в рівчачок..) любе добриво прикривати землею..щоб не "вивітрювалося"... після збору врожаю 2 рази ще обрискую розчином карбоміду - 60г/10л води..листя тоді міцне і здорове... після опадання листя - знову нітроамофоска по периметру...і даємо спокій дереву до лютого-березня ну і з старих тюлів шию парашути..обкриваю від птахів... враховуючи, що маю 4 різні сорти..маю свіжі ягоди десь на протязі місяця... (ссылка на изображение устарела) так як є живність..проблем з органікою не маю ) 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 31 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2016 ви ними ласуєте, навіть, взимку. А зимой замороженную едите или в компотах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 31 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2016 Нобель, дуже дякую. Дуже толкове пояснення. Без карбоміда, нітроамофоски кіна не буде? Дороге воно? в магазинах типу Садівник продається? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 31 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2016 А зимой замороженную едите или в компотах? тільки заморожену..по смаку..як тільки з дерева Добавлено через 2 минуты Без карбоміда, нітроамофоски кіна не буде? Дороге воно? в магазинах типу Садівник продається? нажаль навряд чи буде ... всі ці "модні сорти"...вони вимагають значного підживлення... наочний приклад..купували дерева я і мої сусіди в мого знайомого фермара...садили в один рік...мої 5-6 річки в рази більші і мають врожай.... Якщо норм не обрізати...врожайність різко падає по ціні - цього року не кпував..минулого року взяв 500кг різних добрив... НУ думаю від 18-20грн/кг Міндобрива..звичайно є і в Дачнику і ін... в малих фасовках..но я беру на агрохімзахисті..нормами в мішках )) поля і т.д... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз