VW2010 Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Если память не изменяет, Вы свою крышу утепляли пенопластом. Дальше пенофол. Свою мансарду тоже утепляю пенопластом. Может раньше изучали вопрос, который меня интересует - нужен ли паробарьер после пенопласта? Дальше гибсокартон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2012 я давав і паробарєр і пінофол...між паробарєром і пінофолом є ще один повітряний проміжок, створений рейками 5*5см... питання про доцільність використання і пінофолу і паробарєру не вивчав, мав зайвий пінофол і сухі рейки - використав...думаю гірше не зробив 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 25 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2012 Зима.... Котяра "Короїд" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 25 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2012 Перший поверх практично готовий ... тільки пилюку витерти Камін готовий, сходи готові...підлога, стеля і т.д...навіть карнізи змонтовані ;) 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
C.R.A.Z.Y Опубліковано: 26 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 Нобель, що за топка, де брав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 26 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 то електрична Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 26 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 очень интересный материал на облицовке камина:wink:, а что это ? а вообще то, вы большой умничка и молодец !!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 26 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 Це гіпсова плитка...власного виготовлення і розмальовки...++ аквалак За музцентр щось не дивувалися - стоїть там тимчасово, поки не зроблю мебель... Меблі буду робити натуральні з дерева...матеріал вже є... Дехто каже, що стиль в будинку більше ресторанно-готельний...ну "на колір і смак товариш не всяк" меблі будуть в схожому стилі з елементами декору...під сталь "Старовина", "Кантрі" А торці обкладені різаною "соломкою"...+ аквалак Сходи - 3 слої Відарон Імпрегнат, потім3 слої Відарон паркетний лак... після кожного слою перетирав 320-400 наждачним папером 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krava Опубліковано: 26 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 З такою кількістю дерева в будинку Вам потрібно було б деревяну підлогу робити ;) Може б виложили на форумі детальну/поетапну інформацію по виробницву мебелі з натуральноі деревини? Мабуть буде цікаво не тільки мені. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 26 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 Може б виложили на форумі детальну/поетапну інформацію по виробницву мебелі з натуральноі деревини? Мабуть буде цікаво не тільки мені. в процесі роботі буду виставляти...можливо навіть в окремій темі... підлога - ну поки буде ця...за обмеженістю ресурсів на будівництво....а пройдуть роки - буде видно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 26 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 Нобель, страшно представить какого цвета будут шторы :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 26 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 Нобель, страшно представить какого цвета будут шторы Ваші думки стосовно кольору???? ;) А чого так "страшно"? Розумію, що мильничка за 400грн не особливо може передати кольора в кімнаті...ну що є то є В мене інша проблема - не знаю, як міряти/шити штори/тюлі на 2-ий мансардний поверх, там 4 вікна з "косяками".... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 26 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 Ваші думки стосовно кольору???? никаких , я в ступоре А чого так "страшно"? слишком много фактур и цветов, шторы просятся ТОЛЬКО однотонные В мене інша проблема - не знаю, як міряти/шити штори/тюлі на 2-ий мансардний поверх, там 4 вікна з "косяками".... что имеется ввиду? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 26 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 ну косі вікна...фото я раніше виставляв а штори будуть однотонні...переважають зелені кольори в кімнаті...кімната велика, фактично 3 вікна, 2 з них на південну сторону...дуже світло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 26 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 соглашусь. сочетание цветов - очень жесткое 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Filina Опубліковано: 26 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 соглашусь. сочетание цветов - очень жесткое Это от широты натуры так вышло;). Реальный пэчворк получился. Лично мне ндравится !! И шторы пусть будут как лоскутное одеяло 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 27 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 Это от широты натуры так вышло;). Реальный пэчворк получился. Лично мне ндравится !! И шторы пусть будут как лоскутное одеяло я думаю, чтобы продолжить следовать за стилем, - шторы нужно делать ярко-розовыми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 до чого там розові будуть??? зал в зеленому тоні, балки зелені, кути плитка коричнева, інша стіна плитка - маслинова... а ті вставки "типу розові"...но вони не розові...то так фотоапарат з спалахом зазняв... так що там фактично тільки 3 кольори....а багато хто фарбує кожну стіну в 2-3 окремих кольори + декор...так що в мене ще все "скромненько" по кольоровій схемі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 27 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 Ваші думки стосовно кольору???? ;) А чого так "страшно"? Ну если цветопередача правильная, то мне хочется туда оливко-фисташковые шторы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 то мне хочется туда оливко-фисташковые шторы. от саме такі і планую... але от думаю чи тільки самі тюлі брати, чи тюль + штори...там 2 вікна 1,4*1,5м + проміжок між вікнами 1,7м, довжина карніза 5,4м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 27 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 а мне кажется, - что бы приглушить буйство красок- шторы должны быть в очень нейтральных бежевых тонах. И совершенно безо всякого рисунка. Тюль белый, и чтоб даже на полу лежал. Костя,- ты конечно с красочками перекалампуцал. Просто получилось- и фактур много и цвета такие... упрямые. Ну, ничё- от жена придёт в твой дом, и скажет: шо хочешь, как хочешь- а стены перекрашивать завтра. Добавлено через 2 минуты А вот наружная отделка мне кажется очень и очень! Снаружи- всё спокойно, достойно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 а стены перекрашивать завтра. ох і не просто буде перефарбувати... там "баранчик" на білому цементі + 2 слої фарби + аквалак....можна хоч зі шланга мити , а от перефарбувати ...не так просто Добавлено через 1 минуту про кота Короїда чогось ніхто не згадує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 27 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 ох і не просто буде перефарбувати... там "баранчик" на білому цементі + 2 слої фарби + аквалак....можна хоч зі шланга мити , а от перефарбувати ...не так просто Добавлено через 1 минуту про кота Короїда чогось ніхто не згадує А кто сказал, что будет легко?;) Никто ж не ищет лёгких путей! А аквалак зачем наносил? Мне просто интересно. Вот у нас собака есть- так она лапой по откосу балкона пару раз приложила... Так я и думаю- и чем надо было откос замуровать, шоб на собаку не обижаться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 аквалак - ну захист фарби від забрудення і механічних пошкоджень... з цим покриттям не може зрівнятися навіть дорога фарба... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 27 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 от саме такі і планую... але от думаю чи тільки самі тюлі брати, чи тюль + штори...там 2 вікна 1,4*1,5м + проміжок між вікнами 1,7м, довжина карніза 5,4м Может вообще сделать один карниз на два окна и повесить одну тюль типа органза, а по бокам возможно уже тяжелые. Я думаю нужно просто взять каталос кусочком штор в магазине и приехать домой и опытным путем подобрать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз