rik7 Опубліковано: 19 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 если можна напишите на каком двутавре сварен стол и на какой профильной трубе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 так точно... в мене різної величини ексцентрики...в залежності що завібровую...для плитки і дрібних виробів одне, для бруківки/бордюрів - інше... зараз знайомому зробив стіл на двох двигунах...але він на ньому памятники робить...непідйомна штука вийшла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rik7 Опубліковано: 19 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 знакомый случайно не с копычинец Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 неа, він з Хмельницької області... сьогодні чуть грохнувся на своїх же сходах...накапало з дашка (без ринви) при вході, а потім сніжком притрусило...а перил то немає, короче злетів з 7 на першу сходинку , добре, що без наслідків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rik7 Опубліковано: 19 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 Я как и Вы сам построил себе дом (подсобника брал только на перекрытия и для заливки армопоясов, бундамент делали строители - чтоб им руки поодсихали мне тогда было 18 лет), правда внутрянку еще не начинал. Думаю сначала отопление, электрика, щикатурка и т.д. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 ну внутрянка в мене вже практично вся... з комунікаціями теж все...потягнули вони в мене і часу і грошей і сил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rik7 Опубліковано: 19 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 теплые полы у вас есть? какую трубу брали? у вас радиаторы стальные или конвекционные? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 теплих підлог немає... радіатори конвекційні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rik7 Опубліковано: 19 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 если не секрет где брали по какой цене какой фирмы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 брав тут (ссылка устарела) там же є і прайс...але брав через людину з форуму, надав знижку десь біля 15-20% від ціни на сайті радіатори прості...на вигляд норм...гріють норм...що і вимагається від радіатора.. для мене була важлива ціна/висота не більше 40см ну і щоб гріли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rik7 Опубліковано: 19 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 а почему брали конвекционные ведь стальные дешевле Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 в мене конвекційні стальні...не мідні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 19 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 Додатково утеплив всі мансардні кімнати слоєм фольгованого пінофолу товщиною 6мм и что выиграли в теплопотерях? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 та безпоняття...якби було 2 однакові будинку, але один з фольгою один без - то б було зрозуміло... а так, що можу сказати...тепло, зараз 3 дні повноцінно жив в будинку, тримав 20-21 град., темература води в системі 55-60...а так раз в 2-3 ночі ночую...то в спальні допалюю електроконвектором в цілях економії газу та і відсутності для себе одного доганяти температуру по всьому будинку до 20-22 розхід газу в такому режимі 10-12куб/доба, в режимі пітримки 15 град біля 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 19 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2012 та безпоняття...якби було 2 однакові будинку, але один з фольгою один без - то б було зрозуміло... А зачем тогда клеили? И во что Вам обошлась фольга? а так, що можу сказати...тепло, зараз 3 дні повноцінно жив в будинку, тримав 20-21 град., темература води в системі 55-60...а так раз в 2-3 ночі ночую...то в спальні допалюю електроконвектором в цілях економії газу та і відсутності для себе одного доганяти температуру по всьому будинку до 20-22 розхід газу в такому режимі 10-12куб/доба, в режимі пітримки 15 град біля 7 хм.. у меня квадратура почти как у Вас.. при 0-5 градусах на улице, температуре теплоносителя 45 градусов (меньше не выставляется), температуре внутри 18-19 градусов - расход идет 17 кубов в сутки. Грешу на: 1. Отстутствие нормальных дверей входных и межкомнатных (в том числе между гаражем и тамбуром). 2. Еще не теплоизолирован пол балкона. 3. Еще не установлена чердачная лестница (пока проем заклеил 3 см ЭППС). 4. Чую, что из пары окон сифонит. 5. Чуйка, что с утеплением крыши что-то не так.. есть щели. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 2012 фольга була практично халявна...мені її за мої послуги презентували по "хорошому курсу"...відповідно на всю площу мансардного поверху якраз і вистачило... я коли не в будинку живу по температуру на котлі виставляю на 35...при 0-5 на вулиці на 3 дні менше 15-16 температура в приміщенні не опускається... в мене тамбор і двоє дверей при вході...реально виручає і тепліше на порядок... думаю, що мансарду утеплив нормально...хоча великі морози ще своє випробують... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 20 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2012 та безпоняття...якби було 2 однакові будинку, але один з фольгою один без - то б було зрозуміло... Но хуже ведь точно не стало?А как крепили к стропилке фольгу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 2012 степлер...стипи проклеємі армованим скотчем та гірше точно не стало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rik7 Опубліковано: 20 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2012 сново вопрос по столу. кикие были использованы пружины? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 2012 пружини з ВАЗ (вроді з 2106) 2 шт розрізані пополам... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 20 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2012 в мене тамбор і двоє дверей при вході...реально виручає і тепліше на порядок... думаю, що мансарду утеплив нормально...хоча великі морози ще своє випробують... А тамбур опалюється? І де детальніше подивитися можна ваш тамбур і які там двері (вхідні і внутрішні)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 2012 на плані будівлі є ... перші двері 1,2*2,05 Китай стандарт , другі зі сторони житлової площі - теж Китай, але лаковані і з піною в середині...:D п.с. ну не було коштів на двері за 10000грн тамбур не опалюється... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rik7 Опубліковано: 20 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2012 у вас на втором этаже отражатель на потолке забит после паробарера или до. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 2012 пінофол зі сторони приміщення, потім повітряний зазор, сформований рейками 3*6см, потім паробарєр, потім утеплення, потім мембрана Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 20 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2012 пінофол зі сторони приміщення, потім повітряний зазор, сформований рейками 3*6см, потім паробарєр, потім утеплення, потім мембрана А гіпсокартон "вогнетривкий" нибитий прямо на пінофол чи теж є зазор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз