Nobel Опубліковано: 9 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2011 ти ти зараз отаково www.architector.dp.ua/catalog/study/17/158/Uteplenie-penoplastom--Montazh--penopolistirola-.htm робиш, чи вже скінчив? ще працюєм...передня частина ще залишилася...крім того, декорую декоративною плиткою той фасад...+ покраска декору по кутах і біля вікон + відкоси + частина підшивки + відливи...і ще повно різної дрібної роботи, яка тягне і час і кошти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 14 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2011 мда, погодна не дає доробити стіну фасаду ...можливо ще буде потепління Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 16 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2011 гіпсова плитка власного виготовлення 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 27 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2011 А як там Ваш фасад? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hopira Опубліковано: 27 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2011 Очень красивая гипсовая плитка!Молодца! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loci1555 Опубліковано: 29 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2011 Доброго дня. А як ваші успіхи з бруківкою? Заливаєте самі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2011 фасад...на фінішній прямій... бруківка - лили до липня...є десь біля 80кв.м....потім часу (коштів) не було зайвих Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2011 дуже багато матеріалів пішло...тільки різних кутників під 700м. пог на всі декори...+ своя декоративна плитка...і інші супутні роботи по фасаду (вивести вентиляцію септика, доробити піддашки і т.д.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loci1555 Опубліковано: 30 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2011 Порадьте будь ласка є зміст лити бруківку для власних потреб. Яка собівартість, якість? Я теж будую будинок і мені треба біля 200м2 бруківки, а також поребрики, кришки на стовпчики. Думав спробувати зробити сам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loci1555 Опубліковано: 30 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2011 А плитку фарбуєте в формі чи вже потім на стіні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 30 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2011 Порадьте будь ласка є зміст лити бруківку для власних потреб. Яка собівартість, якість? Я теж будую будинок і мені треба біля 200м2 бруківки, а також поребрики, кришки на стовпчики. Думав спробувати зробити сам. в принципі якщо є час і бажання ...то варто... але потрібні додаткові стартові затрати: 1. форми для виробів 2. вібростіл 3. хороша бетономішалка (бажано примусового типу для) 4. різна хімія, барвники, фібра, гранітна крихта та відсів, хороший пісок, цемент... 5. піддони, місце для розформування і зберігання... в мене весь паркан (біля 150м) з матеріалів власного виготовлення (і цегла, і дашки, і парапети)... Плитка на цоколь/фасад - фарбується вже в розчині... Гіпсову плитку фарбую на стінах (вигідніше так, оскільки гіпс в масі дуже дорого фарбувати...) Бруківка в мене в таких формах (ссылка устарела) По собівартості 6см товщини 1 кв.м. такої бруківки виходить десь 35грн, в кольорі - 40-43 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loci1555 Опубліковано: 30 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2011 Дякую за відповідь. Якщо вам не важко відповісти то у мене виникли ще питанн: -на гравітаційній мішалці бруківку не можна зробити? -вібростіл зробили самі і якщо так то як? -який точний склад бетону для бруківки? Можна цемент-пісок 1:3? І якого виробника цемент -форми брали на "Акві"? Наперед дякую за відповіді і вибачте якщо надоїдаю але більш нема в кого запитати. - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loci1555 Опубліковано: 30 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2011 А яка форма у вас на колонах перед гаражем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 30 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2011 Дякую за відповідь. Якщо вам не важко відповісти то у мене виникли ще питанн: -на гравітаційній мішалці бруківку не можна зробити? -вібростіл зробили самі і якщо так то як? -який точний склад бетону для бруківки? Можна цемент-пісок 1:3? І якого виробника цемент -форми брали на "Акві"? Наперед дякую за відповіді і вибачте якщо надоїдаю але більш нема в кого запитати. - - на гравітаційній можна... - вібростіл робив сам - пізніше зроблю фото (двигун 3кВт 3000об.хв, кілька різних ексцентриків - для різних видів роботи, основа- двотавр 12-ка вроді, метраж - 1*1,7м., 6-ка метал) - склад бетону - 1 цемент (500-ка) - 1 пісок - 2 гранітна крихта, 0,3% від маси цементу пластифікатор (від самого простого С3 до різних імпортних), 3-5% по сухій мас від маси цементу барвника, фібра поліпропіленова - з розрахунку 1кг на куб розчину (можна і більше...гіршим розчин не стане)... - цемент - різний - від Кам- Под і до Здолбунівського - форми брав в різних канторах...на рвану цеглу привіз з Польщі форма на колонах - це рвана цегла...така ж як і паркан... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loci1555 Опубліковано: 30 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2011 Дякую за відповіді вирішив всеж спробувати. Якщо будуть ще питання можна ще звернутись? І опис і фото вібростола можна? P/S Все що робите- супер! як кажуть на закарпатті "калап долу" (по російські "снімаю шляпу") 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 30 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2011 без проблем, запитуйте...на те і створена тема фото пізніше зроблю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 12 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2011 все, фасад готовий (крім облицювання цоколя...а і одну колону при вході не встиг облицювати плиткою... ) фото виставлю пізніше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loci1555 Опубліковано: 13 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2011 А можна всеж таки фото стола? Якщо можна більш докладніше про нього я економіст і зовсім не "шурупаю" в техніці. Двигун з чого (читав можна з пральної машинки, електроточилки)? Вибачте якщо надоїдаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 13 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2011 ні, з пральної машинки/точилки не підійде...(принаймні для бруківки він буде точно заслабкий...) електродвигун як ставлять на циркулярки/гемблярки...але з розбалансованими ексцентриками... буду завтра в будинку - сфотографую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 14 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2011 Фото вібростолу власного виготовлення для виробництва плитки, бруківки і т.д. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2011 Ну і нарешті фасад.... 52 повноцінних робочих дні з напарником...і маємо утеплений фасад... Облицювання цоколя на наступний рік Балкон - гнуті елементи власного виготовлення :-x 31 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2011 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
size Опубліковано: 24 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2011 Добрый день. Отлично у Вас все получается... А главное, как по мне - бюджетно... Ваша тема окончательно убедила меня в целесообразности изготовления "бетонных" изделий "своими раками"....!!! Вопрос - как изготавливали кирпич для забора? форма как выглядит? Я так понимаю заборные столбики уже перезимовали - какие результаты...? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 24 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2011 Як завжди у захваті! :Bravo::good: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 24 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2011 Ну і нарешті фасад.... 52 повноцінних робочих дні з напарником...і маємо утеплений фасад... Облицювання цоколя на наступний рік Просто краса! Шкода, що немає поетапних "кадрів"... Чим оклеювали? пінопластом? І оці фігурні рамки навколо вікон теж самі вирізали? Я практично так само планую фасад оздоблювати наступного року (див ескіз), тому дуже цікаво практичні етапи та технологія реалізації... ДЯКУЮ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз