Andy_325 Опубліковано: 5 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2015 Хочу строить баню с купелью. Неохота сильно возиться поэтому есть идея взять просто два 1.5 метровых бетонных евро кольца с днищем и потом резиновой краской покрасить ? Что еще нужно для купели ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр с Донецка Опубліковано: 6 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2015 Хочу строить баню с купелью. Неохота сильно возиться Можно посмотреть на готовые композитные купели, просто заглубил и все. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SeriousAndrey Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Я вылил из бетона. 0,5 куба бетона и 30 м арматуры. Далее плитка и слив. Думаю, что это оптимально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mikhailoff71 Опубліковано: 29 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2015 Как вариант Можно без обвязки трубами, просто, чаша плюс лайнер и дренажный насос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз