Nic-олаевна Опубліковано: 13 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2023 Олександре, добрий вечір. Підкажіть, яке пролонговане гранульоване добриво мені у вас взяти для квітів, що будуть рости в горщиках все літо у дворі? Квіти такі: фуксія, пеларгонія. Багато добрив мені не потрібно. Думаю 1-3 кг. вистачить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 13 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2023 41 минуту назад, Nic-олаевна сказал: Олександре, добрий вечір. Підкажіть, яке пролонговане гранульоване добриво мені у вас взяти для квітів, що будуть рости в горщиках все літо у дворі? Квіти такі: фуксія, пеларгонія. Багато добрив мені не потрібно. Думаю 1-3 кг. вистачить Або 4 місячний Хортікот, 1 кг 375 грн. Або 6 місячний Філдкот, 1 кг 315 грн. Ціни магазину без врахування знижки форумчанам. Знижка діє при замовленні на форумі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 4 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2023 (змінено) День добрый. Брал у вас в складчине когда-то мешок универсального лонга, который уже почти закончился и брал гранусол ред для добавления в баковую смесь. Соотвественно вопросы: - есть ли в продаже такой-же мешок лонга и сколько стоит? - напомните сколько нужно добавлять в граммах гранусола в баковую смесь на 10л (энжио+скор) для опрыскивания хвойных? - можно ли гранусол ред использовать при весеннем опрыскивании или начиная с лета? Я планирую сначала бордосской смесью все обработать а попозже уже баковой смесью. Спасибо. Змінено 4 березня 2023 користувачем eam 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 7 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2023 В 04.03.2023 в 17:23, eam сказал: - есть ли в продаже такой-же мешок лонга и сколько стоит? - напомните сколько нужно добавлять в граммах гранусола в баковую смесь на 10л (энжио+скор) для опрыскивания хвойных? -5500 - для бакових сумішів використовують Гранусол 20-20-20. Він працює як антистресант для рослин в такому випадку, помякшуючи вплив пестицидів. Також його можна використовувати окремо як підкормку. Норми використання водорозчинних добрив однакові для усіх формул усіх виробників: - 20 г на 10 л води для кореневого підживлення, - 50 г на 10 л води для листового підживлення. 1 кг - 300 грн, 0,5 кг - 170 грн, 0,2 кг - 85 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NataliiaS Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 (змінено) Саша, вітаю, а MIVENA(МІВЕНА) Field-Cote CRF 18+8+12 буде і в яку ціну? Змінено 8 березня 2023 користувачем NataliiaS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 21 час назад, POZITIFF сказал: -5500 Готов взять мешок (это же который 18+8+12? ). Отправлять в Харьков. Детали оплаты можете в личку скинуть если предоплата. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 14 минут назад, eam сказал: это же который 18+8+12? Так, Філдкот 18-8-12 6 місяців дії. Реквізити для оплати в особистих. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 1 час назад, NataliiaS сказал: Саша, вітаю, а MIVENA(МІВЕНА) Field-Cote CRF 18+8+12 буде і в яку ціну? 1 кг - 300 грн, 0,5 кг - 170 грн, 0,2 кг - 85 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alen Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 Добрий день, Олександр. Хочу замовити Лонг 6міс. - 1 кг, водорозчинні Старт 20*20*20- 1 кг, Грін 17*10*17 - 1 кг, Блу Бордо - 0,5 кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nita Опубліковано: 15 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2023 Добрый вечер, Саша Хочу заказать Гранусол 20-20-20 - 4кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nita Опубліковано: 17 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2023 Доброго ранку Саша, Вы видели мою вчерашнюю оплату? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 17 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2023 33 минуты назад, nita сказал: Доброго ранку Саша, Вы видели мою вчерашнюю оплату? Я вже навіть відправив ваше замовлення😊 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nita Опубліковано: 17 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2023 2 часа назад, POZITIFF сказал: Я вже навіть відправив ваше замовлення😊 Оооо))) Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spekt Опубліковано: 20 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2023 Вітаю, Олександр. Хочу замовити Лонг 6міс. - 2 кг, Блу Бордо - 0,5 кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2023 В 20.03.2023 в 23:33, spekt сказал: Вітаю, Олександр. Хочу замовити Лонг 6міс. - 2 кг, Блу Бордо - 0,5 кг Поїхало замовлення до вас🤝 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spekt Опубліковано: 23 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2023 Дякую, Олександр 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 23 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2023 Блу Бордо - 0,5 кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 26 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 470 грн. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 Саша, здравствуйте! Я бы заказал мешок универсального лонга, если еще не поздно. Спасибо! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 6 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2023 На 4-7 кущів. 330 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2023 (змінено) УДОБРЕНИЕ ДЛЯ ГАЗОНА . Где купить по адекватной цене аммиачную селитру или НИТРОАММОФОСКУ . Сколько они могут хранится ? -------------- Ранее использовал Комплексне добриво для газону Фертіс (Fertis) , но ценник на него сейчас не гуманный. Змінено 17 червня 2023 користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 18 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2023 (змінено) Хто користувався таким, чи є еффект? Пишуть наче органічне. Але чи є від нього користь? Кажуть органіке слабо працює Змінено 18 червня 2023 користувачем Romatr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 30 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2023 Олександр, добрий день. Знову до вас по допомогу. Чи є у вас у продажу такий препарат (у вигляді таблеток, порошку, тощо), щоб його можна було закладати у квіткові горщики і щоб цей препарат по мірі розчинення всотувався квітами і їх сік ставав отруйним для листяних шкідників? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 1 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2023 начала появляться нитроаммофоска по приемлемой цене ! Купил 100 кг . вот теперь удобряй сколько положено и как положено 🤘 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 1 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2023 В 30.06.2023 в 21:48, Nic-олаевна сказал: Олександр, добрий день. Знову до вас по допомогу. Чи є у вас у продажу такий препарат (у вигляді таблеток, порошку, тощо), щоб його можна було закладати у квіткові горщики і щоб цей препарат по мірі розчинення всотувався квітами і їх сік ставав отруйним для листяних шкідників? Ні, Ініціатором не торгую. До речі Теппекі добре справляється із всякими шкідниками, навіть з такими, що інші препарати не беруть. Винесли на вулицю, помили рослини під душем(дуже корисно іноді таке робити), просушити, пшикнули, через пару діб занесли на місце. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз