olov Опубліковано: 1 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2015 Продам шифер б/у 20 грн. за лист, 30 листов. Шифер имеет отверстия от шиферных гвоздей. Киев, Осокорки. Лучше звоните: 068 3028220. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 2 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2015 Продам шифер б/у 20 грн. за лист, 30 листов. Шифер имеет отверстия от шиферных гвоздей. Киев, Осокорки. Лучше звоните: 068 3028220. Фото сделать можете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sweet Home Опубліковано: 2 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2015 Встану в очередь пока не отпишется автор вот этой темы (я постараюсь ему дозвониться). www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=181412&page=3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olov Опубліковано: 2 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2015 Все листы разного состояния. 30 фото я делать не буду, извините. Без дырок шифера нет. Звоните. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olov Опубліковано: 4 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2015 Хочу пояснить. Купить можно любое количество листов на выбор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_V_ Опубліковано: 4 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2015 Он плоский или волновой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Добродел Опубліковано: 5 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2015 он забронированный на просмотрр!!)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Добродел Опубліковано: 6 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2015 Купил!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз