belosnezka Опубліковано: 30 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2015 Лот 1. Три шлангочки на смеситель. Две - 40 см. Одна - 30 см. Лот 2. Колена и пр. штукины (см. фото). Лот 3. Маяки. 1.10 м. Сколько штук - посчитаю, если будут желающие. Цена - предлагайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 30 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2015 20грн за лот 2, чтоб у Вас не валялось 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
room155 Опубліковано: 31 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 колена с муфтами тоже интересны .. коль не уйдёт - и за 25 возьму 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 31 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 Повышу градус -лот 2 -30грн, где забирать хоть примерно.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 31 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 где забирать хоть примерно.... Киев - Васильков. Добавлено через 41 секунду Повышу градус 14 штучек, одна еще и с резьбой. Повышайте - буду рада. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 31 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 Киев - Васильков. Добавлено через 41 секунду 14 штучек, одна еще и с резьбой. Повышайте - буду рада. Добрый день. Если это аукцион- то черкните условия: типа когда закончится, если продаете напишите цену Киев-Васильков- это маршрут? Мне на Академгородок или Подол надо... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 31 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 Если это аукцион- то черкните условия: типа когда закончится, Аукцион таки. Добавлено через 46 секунд Киев-Васильков- это маршрут? В Василькове практически в любое время. Киев - по договоренности, могу прихватить и отдать. Добавлено через 43 секунды Мне на Академгородок или Подол надо. Ноу. Не бываю ни там, ни там. Теремки, ВДНХ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
room155 Опубліковано: 31 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 если чё - я в Василькове.. ещё и подрозетники заберу, ... может и щиток тоже 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 31 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 ещё и подрозетники заберу, ... может и щиток тоже Делайте ставочки в моей другой темке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 31 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 Лот 4. Дюбель з забивним шурупом. Головка: гриб. Розмір: 6х60 45 шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 31 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 Лот 5. Вот такой крюк. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Венгр Опубліковано: 31 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 Лот 2- 35 грн. Лот 3- 15 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 31 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 лот 2- 40грн а когда конец? аукциона? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 31 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 а когда конец? аукциона? Скоро, я объявлю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Венгр Опубліковано: 31 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 По лоту 2 - дам 45грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз