finansist9999 Опубліковано: 29 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2015 размеры душевой кабины 102х250. шторку бы мне 120х220-230-240см искал в интернете, на розетке, на сландо. Нашел только 200х240 на алиекспресе из китая. Может кто-то что посоветует. И штангу к ней. заранее благодарен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lember Опубліковано: 31 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 размеры душевой кабины 102х250. шторку бы мне 120х220-230-240см искал в интернете, на розетке, на сландо. Нашел только 200х240 на алиекспресе из китая. Может кто-то что посоветует. И штангу к ней. заранее благодарен. двері в нішу чи квадратну кабіну? відкривну чи розсувну? розмір не зовсім зрозумілий. якщо це квадратна то пропишіть розмір в форматі 900х900 h2200, якщо в нішу то 900(ширина ніші)х h2200. підібрати можна будь які параметри, питання тільки у вартості Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 31 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 я имел ввиду мягкую пленку. уже купил 220х180 и обрезал до 220х110. цена вопроса 220 грн. вот только при включенной вытяжке - прилипает к телу она. Думаю вшить в низ шарики от подшипника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вапо Опубліковано: 31 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 По ходу там ролики за шарики лучше подойдут. только ищите хромированные чтоб коррозии не было. а то естетический вид быстро потеряется)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 31 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 По ходу там ролики за шарики лучше подойдут. только ищите хромированные чтоб коррозии не было. а то естетический вид быстро потеряется)))) где бы такие найти и как практтически вшить? подворот сделать? обычными нитками прошить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 31 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 (змінено) я имел ввиду мягкую пленку. уже купил 220х180 и обрезал до 220х110. цена вопроса 220 грн. вот только при включенной вытяжке - прилипает к телу она. Думаю вшить в низ шарики от подшипника. хороша витяжка :D може кульки якісь з нержавійки або короткі прутки з нержавйки Змінено 3 серпня 2015 користувачем Dr.Yura Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 7 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2015 хороша витяжка :D може кульки якісь з нержавійки або короткі прутки з нержавйки а по факту де їх купити? заходив в магазини - нічого знайти не можу. Хіба що гайок накупити з нержавійки - але це дорого. Думав цепочку купити - не можу знайти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 7 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2015 а по факту де їх купити? заходив в магазини - нічого знайти не можу. Хіба що гайок накупити з нержавійки - але це дорого. Думав цепочку купити - не можу знайти. спробувати на металобазі яка торгує кольоровим металопрокатом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 31 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2016 вшил шарики - заказал на пром фирме какой-то. Но мой совет из практики - лучше взять цветные камушки для вазонов (в любом магазине цветов) они тяжелые, не ржавеют и их просто вшить в шторку. всем спасибо за советы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз