xnpp Опубліковано: 4 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 так як постійно зайнятий будівництвом то як може стати зрозуміло альбом запізнюється з реальністю на 2а тижні )) будуємось семимильними кроками, не має навіть коли в жару скупатись сходити... отже там де несучі стіни- все армувалось там де не несучі стіни , над вікнами дверима кидалось 2а уголки 50 ну і врешті армопояс =) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Адміністратор Опубліковано: 5 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2015 Яка буде стіна? Газоблок, а наверх? Чому обрали саме газоблок, а не цеглу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 5 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2015 Бажаю успіху у будівництві! Бачу 3 спальні кімнати з 5-ма койко-місцями і лише один санвузол.Черги гарантовані. Для будинку такого розміру, це велика помилка. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 5 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2015 Яка буде стіна? Газоблок, а наверх? Чому обрали саме газоблок, а не цеглу? Доступність , швидкість, теплота =) Добавлено через 1 минуту Бажаю успіху у будівництві! Бачу 3 спальні кімнати з 5-ма койко-місцями і лише один санвузол.Черги гарантовані. Для будинку такого розміру, це велика помилка. ну справа в тім що санвузлів 2а=))) один на першому поверху , один на другому =) Черги звичайно будуть , особливо коли це ранок і в сімї одні дівчата )))))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Адміністратор Опубліковано: 5 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2015 Бажаю успіху у будівництві! Бачу 3 спальні кімнати з 5-ма койко-місцями і лише один санвузол.Черги гарантовані. Для будинку такого розміру, це велика помилка. А я тут викладав свій проект на обговорення з двома санвузлами і одним гостьовим туалетом, то мене запитали, чи там табір циган буде жити хоча навіщо їм взагалі санвузли 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 6 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2015 А я тут викладав свій проект на обговорення з двома санвузлами і одним гостьовим туалетом, то мене запитали, чи там табір циган буде жити хоча навіщо їм взагалі санвузли А якщо гості прийдуть=) та пива випють.... то і 3и санвузли буде мало=) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 9 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2015 Ну що ж ми на місті не стоїмо і пряцююємо в поті чола) особливо коли відпустка=) сьогодні сам собі для памяті викладаю наступний етап будівництва Отже укладка плит перекриття, їхня перевязка.... і фундамент літньої кухні =)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 11 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2015 Так ну що ж ми довиганяємо фронтони потихеньку... заодно почали класти перестінки з червоної цегли трішки повозились з фундаментами під перестінки, так як пісок весь насипний... то вийшло так що верхній шар 30см втрамбований добре. а під низом не дуже... тому вирішили зробити так забуритись в існуючий фундамент арматурами , а по серед фундаменту перестінок , докопувались до самої землі і відливали колону , щоб фундамент перестнки був нагнужений повністю весь і не прогинався посередині... не обійшось і без ляпів , так як в будівництві я повний нуль , хоча ні нуль з плюсом і шабашники 3.14дараси провтикали зробити в несучій стіні витяжку з котла((( тому прийшлось імпровізувати і таки викручуватись щоб передати нагрузку з венткороба на стіну а не на плиту , мусив встановити 2а гіба під 45градусів.. що потягнуло за собою збільшення розміра витяжки з 160мм до 200мм Очі бояться а руки роблять ... так що йдемо не зупиняючи вперед))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2015 Так як весь час йде на стройку і є велике бажання її до зими накрити , то вже не перший місяць ламаю голову над тим чим би її перекрити Вибір стандартний 1.металочерепиця - відпала по причині того, що будинок півторачка і всі спальні будуть на 1.5 поверсівідповідно дощ який буде йти... набридатиме всім... а мені хочеться тиші і комфорту 2. бітумна черепиця - хороший матеріал і вибір шикарний...але як на мене то смола є смола... 3. цементно-піщана черепиця - по ціні як бітумка , але виглядає симпатичнішее на ній я і зупинився ... Спасибі фірмі TERIZO , яка надала на моє прохання зразки ЦПЧ яка мене цікавила... Відповідно я їх благополучно і поламав=) Якщо короткий екскурс то було у мене 4 зразки 1. Ondo 2. Vortex 3. Braas 4. Terran Вся черепиця коричневий глянець По кольору Braas не підійшов. САмий глянцевий Ondo - відпав по причині глянцевості і відтінку коричневого Тому свій вибір був зупинений на Vortex i Terran по кольору дуже схожі... Щодо мех властивостей ламостійкості розповім наступним разом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 25 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2015 Отже хатинка стоїть готова до початку одівання на себе деревоматеріалів , а саме крокв стропіл і маеурлатів... так як програм по розрахунку стропіл у мене не має =( буду ваяти так як собі уявляю з урахуванням того що надивився на форумі... п.с. практично доробили наружні стіни по гаражу і літній кухні сил уже не має коли зима прийде ?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2015 Пора***те хоч цією програмою...СТРОПИЛА_будинок.XLS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 7 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2015 Отже на сьогодні стоїть уже будинок і літня кухня=) Будинок готовий до накладання черепиці Після наданих зразків фірмою Теріззо , мого тестування вибір був зупинений на українській цементно піщаній черепиці фірми -Vortex Вікна в будинок будуть - Salamander be92 , склопакет 4солар-16Арг-4-16Арг-4е фото якщо комусь цікавить викладу пізніше... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 7 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2015 Отже на сьогодні стоїть уже будинок і літня кухня=) Будинок готовий до накладання черепиці Після наданих зразків фірмою Теріззо , мого тестування вибір був зупинений на українській цементно піщаній черепиці фірми -Vortex Вікна в будинок будуть - Salamander be92 , склопакет 4солар-16Арг-4-16Арг-4е фото якщо комусь цікавить викладу пізніше... Я свій будинок вкривала у листопаді минулого року. Нервувалася жахливо. Раптом задощить. Ми закінчили 18 листопада. Як тільки покрівельники зійшли з даху почався дощ. Бажаю все зробити вчасно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 7 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2015 Я свій будинок вкривала у листопаді минулого року. Нервувалася жахливо. Раптом задощить. Ми закінчили 18 листопада. Як тільки покрівельники зійшли з даху почався дощ. Бажаю все зробити вчасно. спасибі ... але як кажуть не вистачило тижня... бо у нас вже задощило( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 8 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2015 Щодо мех властивостей ламостійкості розповім наступним разом Очень интересны результаты, если можно - подробнее. И еще интересует - красится только сверху? Окрашенные в массе образцы были? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 8 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2015 Очень интересны результаты, если можно - подробнее. И еще интересует - красится только сверху? Окрашенные в массе образцы были? Покрашено тільки зверху і боків. Результат вибору чи випробувань *?) Про массу не зрозумі...( Добавлено через 2 минуты ПІсля дожів поміти в що на ендовах де лежить СДМ крокви мокрі.... я допускаю що СДМ посажена на скоби... але щось мені підказує ,що не правильно заложили мембрану Як правильно : 1. СДМ з криши повинна находити на СДМ курятника 2. СДМ курятника находить на СДМ криши що з них повинно бути зверху ? і скільки повинно бути нахльост... поки немає черепиці можу заставити вибравити... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз