Toxa@ Опубліковано: 23 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 В наличии есть абрикос! Кому абрикосы по 15 гривен) Звоните: (063) 517-48 восемьдесят четыре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alfa77 Опубліковано: 23 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 Телефон в режиме автоответчика Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 23 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 Телефон в режиме автоответчика Сейчас на связи ;) Добавлено через 2 минуты Поделюсь рецептом Рецепт домашнего лимонаду) Абрикос с апельсином На банку 3 Л; 1,4 апельсина (один апельсин разрезать на 4 половинки, и разрезать на дольки); 1 стакан сахара 200 гм; Заливать кипятком! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cossack Опубліковано: 23 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 а территориально Вы где находитесь в Новых Петровцах? Абрикосы с/без химии? для ребенка спрашиваю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 23 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 а территориально Вы где находитесь в Новых Петровцах? Абрикосы с/без химии? для ребенка спрашиваю... Абрикосы сегодня были сорваны. Без пестицидов / химии, и всякой гадости! Главное чтобы аллергии не было на абрикосы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
budushi Опубліковано: 23 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 Абрикосы сегодня были сорваны. Без пестицидов / химии, и всякой гадости! Открою вам большой секрет, абрикосы в принципе не поливают пестецидами и химией. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 23 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 Открою вам большой секрет, абрикосы в принципе не поливают пестецидами и химией. Где вычитали такую ценную информацию:D Дополню, абрикосы поливают водой редко, чтобы дерево не заболело. Плановая обработка от паразитов весной, самая простая, побелка известью от вредителей на коре А если честно то сейчас химии хватает. 1) территория, на которой растет дерево; 2) Яды от вредителей; 3) Искусственные удобрения; Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_VoVaN_ Опубліковано: 23 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 Поделюсь рецептом Рецепт домашнего лимонаду) Абрикос с апельсином На банку 3 Л; 1,4 апельсина (один апельсин разрезать на 4 половинки, и разрезать на дольки); 1 стакан сахара 200 гм; Абрикос то сколько кидать? Я свои еще месяц назад съел,теперь у родителей поспели) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 23 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 Абрикос то сколько кидать? Я свои еще месяц назад съел,теперь у родителей поспели) Не знаю понятно так, для примера) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 23 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 Мало того, весенняя побелка-это косметика, защитная-на осень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 25 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Кому абрикоски? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Тоха, время идет. Теряете потенциального клиента Когда цену на яблоки огласите? У меня сушилка скоро освобождается. Может быть простой вхолостую:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 25 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Тоха, время идет. Теряете потенциального клиента Когда цену на яблоки огласите? У меня сушилка скоро освобождается. Может быть простой вхолостую:D Ви серйозно готуєтесь до зими, я би сказав в промислових масштаб Як я звик говорити, краще більше ніж не вистачить, хай лежить валяється ніж потім шукати:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Ви серйозно готуєтесь до зими, я би сказав в промислових масштаб Не то слово. У минулому році були тільки сливи та яблука сушені, 4 трилітрових банки, джем сливовий та яблучний та трішки пастили сливової. Не вистачило:D, все ушло дуже бистро, компот не варили, бо з чаєм все ушло:D. А на компот довелося купувати. В цьому готуємося більш серйозно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Кому абрикоски? Еще есть? Мне бы 5-7 кг. Где можно забрать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 27 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2015 Збираю замовлення на абрикос, яблука Малинівка по 7 грн Доставка фруктів в Київ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 29 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 липня 2015 На завтра після 18 години планується вивіз в Київ, абрикос і яблук. Кому абрикоси, яблука Малинівка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 29 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2015 На завтра після 18 години планується вивіз в Київ, абрикос і яблук. Кому абрикоси, яблука Малинівка? Где именно можно забрать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 29 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 липня 2015 Где именно можно забрать? Виложив карту скарбів (А);) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 29 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2015 Виложив карту скарбів (А);) Ровно в 18-00? Или есть с ... до ... ? Едите на маршрутке или машине? Скиньте телефон в личку, чтоб договориться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 29 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 липня 2015 Ровно в 18-00? Или есть с ... до ... ? Едите на маршрутке или машине? Скиньте телефон в личку, чтоб договориться. Буду там з 18 до 21 години 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 30 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2015 Приймаю замовлення на абрикос крупний по 15, яблука Малинівка по 7 грн Сьогодні доставка фруктів в Київ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 31 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2015 Абрикоси відходять, останні. Приймаю замовлення на суботу, доставку в Київ, абрикос і яблук! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз