apxitektop Опубліковано: 22 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2015 Нужно 4,5 куб.м бруса 80х240. Длинна: 6 м - 15 штук, все остальное 4,5 м (часть можно 4 м). Свежепил. Не сухостой! "Сосна ІІ категорії. ГОСТ 8486-86*Е" Нужно с доставкой в В.Дмитровичи Обуховского района. Или посоветуйте хорошую пилораму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 23 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 Нужно 4,5 куб.м бруса 80х240. Длинна: 6 м - 15 штук, все остальное 4,5 м (часть можно 4 м). Свежепил. Не сухостой! "Сосна ІІ категорії. ГОСТ 8486-86*Е" Нужно с доставкой в В.Дмитровичи Обуховского района. Или посоветуйте хорошую пилораму. В Обухове, если ехать по ул. Киевская то за озером вверх, проезжая пожарку с правой стороны будет пилорама. Геликом, и на промышленной не брус а х@йня на постном масле, в основном сухостой с древоточцем как бонус. ЗЫ: они кстати единственные кто смог мне нарезать брус 8м и нужного сечения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технология Строительства Опубліковано: 24 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2015 Нужно 4,5 куб.м бруса 80х240. сечения не стандартное. Зачем оно вам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 24 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2015 сечения не стандартное. Зачем оно вам? Я так думаю что на стропила Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yana71 Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Подскажите, где купили брус, нам в Ходосеевку необходимо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз