#roofinspector Опубліковано: 2 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2020 Что бы не плодить много тем,хочу здесь задать вопрос.Можно ли загрузить и как ,видио со своего компа? Нужно войти в свой аккаунт Ютуба, залить в него видос и вставить код видео (набор букв после равно https://www.youtube.com/watch?v=wIo4kKRwVsY) и видеоролик будет встроен в сообщение. Пока так. Сервера форума не резиновые. Хранить всю информацию у себя сложно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 11 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2021 не хочется создавать новую тему а общая про перезду закрыта (довели как понимаю ) @FLASHкак минимум с мобилки картинки в тему бьет регулярно при алоаде (черный фон загружается вместо картинки), я точно не словил тенденцию но есть подозрение что чем больше картинка тем более вероятно, 10-15мб я сегодня одну загрузил раза с пятого, вторую так и не получилось - плюнул, картинку для тестов могу дать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 11 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2021 Неслаба картинка на 15 мб, може поменше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 11 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2021 14 минут назад, Дощ сказал: Неслаба картинка на 15 мб, може поменше Ну телефон снимает именно такие ) может бы и поменьше но загружает же, иногда, по праздникам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 12 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2021 12 часов назад, standov сказал: Ну телефон снимает именно такие ) может бы и поменьше но загружает же, иногда, по праздникам Отписал в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
whisker Опубліковано: 12 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2021 Спрашивается такой вопрос: позволяет ли новый движок добавлять картинки таким образом, чтобы пост выглядел как журнальная статья? То есть текст, затем картинка, затем опять текст и т.д. Чтобы контент имел целостное, но последовательное восприятие. И если да, то как это правильно делать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 12 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2021 Позволяет. Набираете текст, в позицию курсора вставляете картинку из буфера обмена или через ссылку. Вот как делает при загрузке с компа — не проверял. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2021 Підкажіть , як ховати картинку під спойлер , дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2021 24 хвилини тому, andrey_ka сказав: Підкажіть , як ховати картинку під спойлер , дякую. Прихований текст Спочатку натискаємо іконку "прихований текст" а потім вставляємо посилання на картинку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2021 Вітаю! Підскажіть , будь ласка що я не так роблю ? Завантажив відео в повідомлення , дочекався поки воно завантажиться , зявилося вікно плеєра , і коли я нажав додати відповідь по факту відео там не було. Ось скріншот: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз