vit1904 Опубліковано: 11 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2015 На гараж плоской кровли хочу гипердесмо, не могу его найти ни на рынках ни в Эпицентрах. Его сейчас завозят? если да то где взять? Какой близкий по качеству аналог можно использовать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maris Опубліковано: 12 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2015 На гараж плоской кровли хочу гипердесмо, не могу его найти ни на рынках ни в Эпицентрах. Его сейчас завозят? если да то где взять? Какой близкий по качеству аналог можно использовать? ЭКсо продает предствительна форуме Пропелер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
игорь70 Опубліковано: 12 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2015 ЭКсо продает Офис 0675472261. Татьяна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kirgiz Опубліковано: 6 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2016 На гараж плоской кровли хочу гипердесмо, не могу его найти ни на рынках ни в Эпицентрах. Его сейчас завозят? если да то где взять? Какой близкий по качеству аналог можно использовать? Продает Гипердесмо "КМК ГРУП". Эксо уже не продает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз