Yevgen Опубліковано: 27 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2019 Мої дядьки, коли дізнавались, їхали за ним в сусідні села, і брали вже те що було. В Києві, пам'ятаю, коли воно з'являлось то черги були смертельні. Мій вік, напевне, також значно менше вашого, і потрапив я вже на кінець "совєцького блага", і навіть я за тим зовсім не сумую. То було жахливо. Зараз є можливість пити/варити значно смачніші та якісніші сорти пива І я погоджусь з LITMANENko, я коли поглиблювався в питанні пивоваріння, зустрічав моменти коли в технологічні процеси виробництва вносились корективи раціоналізаторства навіть з досягненням економій сотих відсотка! І за це платили великі премії. Про пивоварку яка у вас була я так і підозрював - вона мало має відношення до пивоваріння. Немає там розуміння з чого ж воно робиться. Добавлено через 7 минут А за каструлю не знав. )) Якось так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2019 В буфете райкома? Сарказм? дык, он неуместен, потому как повыше. :D Но и кроме того, извините, чай не в лесу жил, а среди людей, если ты не жлоб и нескучный человек они к тебе сами потянутся. В магазины Вино не стоял в очередях даже в сухой закон. И гастрономах тоже работали люди, в Центральном так вообще замечательные. Не пойму в чём проблема? Вам доставалось прокисшее, не очень свежее? В таком случае надо было отказаться и не пить, я так и делал. ) ... потрапив я вже на кінець "совєцького блага", і навіть я за тим зовсім не сумую. То було жахливо. Якийсь час малим жив в селі і про те, що пряники та м'ятні цукерки, якщо пам'ятаєте такі циліндрики, що вони насправді не тверді! ))). так, це було, але прийшов час коли став щось заробляти, та і студентом на Петрівці також легко можно було заробити 10крб розвантажуючи вночі вагони. так, спина й досі згадує ті часи, але ж під лежачий камінь... ) Тільки не подумайте, що я за ті часи, боронь боже!!! Лише про натурпродукти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 27 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2019 Мене трішки здивувало коли побачив як газують крафтове пиво. Мені наливали прямо з 350літрового чана. Але при цьому поруч стояв балон з вуглекислотою, а заливали за тим же принципом що й з кегів в пивнушках пляшки наповнюють. Саме гірше, що перестарались з газом, й вбили смак. Газ забивав всі смаки. До речі вуглекислота вносилась в чан ще й на етапі виробництва. Здається під час охолодження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yevgen Опубліковано: 27 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2019 Щось тут не те. Або ви не так зрозуміли або то була бутафорія. Для карбонізації пива потрібен час, так як СО2 не розчиняється миттєво у рідині, особливо теплій. Мені відомо три способи карбонізації - вторинне бродіння, бродіння під тиском та штучне з балону. В чанах зазвичай не зброжують пиво бо є високий ризик зараження. Хоча я був на таких пивоварнях в Чехії. Але то скоріше екзотика для туристів. Вносити вуглекислий газ під час бродіння немає сенсу, він там і так є в процесі бродіння. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 28 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2019 Не бутафорія. Я обслуговую нову пивоварню. Вони тільки запускаються. Приміщення закінчують обладнання завозять. Але пробні партії вже варять для обкатки рецептів. Його не продають а самі дегустують. Можливо мені пивовар не хотів розповідати для чого й в який момент дається СО2 але те що балон підєднаний до танка в якому охолоджується пиво то факт. В пляшку мені наливали на моїх очах. Газ там теж був. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 28 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2019 А можно провести маленьке опитування?)) Ось те що є в вільному продажі в супермаркеті, магазині що кому найбільше подобається)) От мені наприклад ось таке - Пиво 1л 5,5% темне нефільтроване неосвітлене пастеризоване Butautu dvaro. Продають в Новусі. Ціна за 1л 90гр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Напольные покрытия Опубліковано: 28 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2019 NEWCASTLE brown очень даже))) гривен 45 за 0,33, в Харькове в Восторге можно купить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 28 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2019 Умань жигулівське Микулин медове чи тернове поле. Опілля. Якщо з того що є взагалі всюди то перша приватна. Бочкове. Це ті сорти які є в більшості магазинів. Є цікавіші сорти але толку писати якщо вони тільки в декількох місцях є.;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 28 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2019 Как ни странно, но из последнего что понравилось Черниговское - Хмелевус 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dontsova68 Опубліковано: 29 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2019 що є в вільному продажі в супермаркеті, магазині що кому найбільше подобається)) В Варусе немецкое желтое ЭКЮ за 15.99. Берите сразу упаковку, чтоб не бегать за добавкой. Другие подобные немецкие показались малоинтересными. gotoshop.ua/kiev/shops/varus/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 29 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2019 Вчора дружина одобрила Вайсберг уманський. Мені теж зайшло. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2019 Не знаю ваш возраст, но судя по высказыванию не очень большой. (уже завидую) Могу сказать одно и вы завидуйте молча! ) Спасибо, но пионером успел побыть)) Пива сейчас валом, в отличии от совка. Арсенал и десант не предлагаю конечно, это моча для алкашей. А так микулинецкое, умань, ппб, сангушко, проскуривське и еще десятки сортов, не говоря про чешское (ненавижу пильснер), немецкое, бельгийское и даже японское)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2019 Всё вами перечисленное такое же пиво как Коблево вино. А если оно пиво то сосиски мясо. )) Может где-то кто-то и варит для себя по месту настоящее, не приходилось отведать. Бровархофф, пивная дума и тд бутафория! А вопрос нравится вкус, не нравится вкус к делу не относится. Я вот молоко с магазина пить могу, а коровье нет. Любое настоящее пиво стоит денег которые не каждый захочет выложить, а стоять оно не может. Та же Велика Круча стоит 115грн за 1.5л, а по причине замены солода и хмеля качество сильно упало. Производя пиво с 1994г хозяин не льёт в кеги или бутылки и даже в его отельном комплексе, что за 1.5 км этого пива нет. Вопрос сохранности на первом месте. Спасибо, но пионером успел побыть)) О, то вже не юноша! Но я даже дважды пионэр! :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2019 Всё вами перечисленное такое же пиво как Коблево вино. Еще один холливар)) Сухое натуральное вино, не является экзотикой, и может стоить недорого. В Европе цены стартуют чуть ли не с 1.5-2 евро за бутылку. Вопрос во вкусе (я его почти не пью) Не ищите черную кошку там где её нет)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2019 А я пью! Сухое вино стоит недорого, но полюбопытствуйте хотя бы за то же Каберне. Его цена будет зависеть от того с какого винограда оно сделано, на каком оборудовании, в какой таре и тд. бутылка Каберне Колонист стоила от 65грн при курсе 8грн/$ и до 450грн/бут и это при цене Тарапаки в 46 грн Правда, то было раньше, сейчас и они льют бодягу. ((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 30 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2019 И при СССР докторская колбаса была настоящей и небо голубее и трава зеленее За Колонист, недавно сомелье подтвердил моё позитивное мнение о его качестве На заводе Шабо, сам был, конечно туристам показывают демо, но виноградники вокруг неимоверные, французы денег туда вложили и обучали персонал, вина там такие купил, что и близко в магазах не видел Так что можем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2019 Какое именно вино, красное сухое? Осталось? За Колонист, недавно сомелье подтвердил моё позитивное мнение о его качестве... давайте посмеюсь над аргументом. Потреблял Колонист около 10 лет, тогда его в магазинах было не купить. Всем хвалил и рекомендовал, но! В последние годы что-то не то с ним. Когда ты регулярно берёшь одни и те же вина то согласитесь, вкус остаётся в памяти, а тут... В этом году на рыбалке протестили и я выпал в осадок - такое же барахло как в магазине. А я ещё думаю как же так? почему оно появилось в супермаркетах? позже сброшу видео нашего "экспресс-анализа" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 1 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2019 так, к сведению, виноград с одной и той же лозы в разные годы имеет несколько отличный вкус, на что влияют не только метеофакторы я уже не говорю о новых кустах, что за десятилетия посажены, взамен тех мне колонист как и прежде нравится Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2019 Если можно перенесите пост сюда - https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=4964762#post4964762 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз