ekoteplo Опубліковано: 6 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2015 Что лучше: марлон 8-ка или Полигал 10-ка в качестве материала для навеса балкона? Посоветуйте, плиз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arsenalstroy Опубліковано: 6 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2015 я использую 10-ку, из чего обрешетка? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ekoteplo Опубліковано: 6 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2015 я использую 10-ку, из чего обрешетка? Железный каркас. Я так понимаю, что Полигал Вы продаёте, поэтому ответ вполне предсказуемый) И все-таки, что лучше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arsenalstroy Опубліковано: 6 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2015 я не продаю поликарбонат, я делаю навесы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ekoteplo Опубліковано: 6 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2015 я не продаю поликарбонат, я делаю навесы А, сорри, я Вас перепутал) То есть Вы бы в моей ситуации выбрали бы более толстый материал, верно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arsenalstroy Опубліковано: 7 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2015 Вы бы в моей ситуации выбрали бы более толстый материал Да, а вообще порекомендовал бы стекло каленое 6мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз